Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Shimano Ultegra CS-R8100 12-speed Cassette

Geweldige schakelprestaties, hoge schakelsnelheid en vloeiend schakelen terwijl je op de pedalen staat

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 24%
Shimano Ultegra CS-R8100 12-speed Cassette
11-30T
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
11-34T
geen voorraad
Van: €129,95Nu: €99,00
in winkelwagen

Direct uit voorraad leverbaar!

 

Shimano Ultegra CS-R8100 12-speed Cassette

Deze Shimano Ultegra R8100 12-Speed Cassette is een cassette voor degene die optimale prestaties op gebied van snelheid wil behalen. De cassette is voorzien met het revolutionaire Hyperglide+ systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je zonder schokken en naadloos kunt schakelen.

Daarnaast kun je met deze cassette ook schakelen terwijl je aan het fietsen bent, zelfs wanneer je maximale kracht uitoefent op je trappers. Dit betekent dat je gas terug hoeft te nemen wanneer je gaat schakelen en ten alle tijden je snelheid kunt behouden.

Verder is de cassette is voorzien van grotere tandwielen waardoor de Ultegra R8150 aandrijvingen in elke versnelling optimaal tot zijn recht komt, daarnaast zorgt het ervoor dat de Hyperglide+ technologie beter zijn werk kan doen.BUNDEL!
Shimano Ultegra 8100 12 speed cassette + M8100 12 speed ketting
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X