Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Custom bedrukte kleding voor clubs, verenigingen en bedrijven

wij leveren bedrukte kleding van MILREMO, AGU, Bio-Racer , Castelli en Sportful

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Custom bedrukte kleding voor clubs, verenigingen en bedrijven
Custom bedrukt shirt korte mouwen
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Bel 055-5335068 of mail ons voor een superscherpe prijs!
Bestel uw bedrukte kleding bij van bon sport!
Bel of mail voor info en prijzen

 

Wij bieden u de volgende merken aan:
  • Bio-Racer
  • Milremo
  • Agu
  • Castelli
  • Sportful

 

De voordelen
  • Alle grote merken onder één dak
  • Scherpe prijzen & ruime ervaring
  • Aanbiedingen op maat
  • Uitstekende nazorg
 
Bio-Racer

Bio-Racer heeft  één welomschreven missie: het fietscomfort verhogen. Door de profrenners zowel als mooi-weer-fietsers met het optimale materiaal en in de meest vooruitstrevende kleding de weg op te sturen.

Bio-Racer is meer dan de toonaangevende fabrikant van wielerkledij, die volledig flexibel inspeelt op al uw wensen. Bio-Racer is een heuse denktank, waarin zij op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor alledaagse fietsproblemen. Bio-Racer kijkt langer dan hun neus lang is, steken hun licht op bij renners en vakspecialisten, werken samen met gerenommeerde universiteiten of onderzoekscentra, en investeren ontelbare uren en inspanningen in het uittesten van al die nieuwigheden.

De resultaten van al dat denkwerk worden in eerste instantie getest in het profpeloton. Bij uitbreiding profiteert iedereen die wel eens op een fiets kruipt, er uiteindelijk van.

Bio-Racer laat u  kennismaken met al hun andere sterke punten: een nagenoeg grenzeloze flexibiliteit, een ongeëvenaarde kwaliteit, ontembare creativiteit en dienstverlening die haar gelijke niet kent. Alles onder één dak.

Milremo (powered by shimano)

Milremo is een nieuwe naam in de wereld van team- en clubkleding, maar heeft al een jarenlange ervaring in het professionele wielrennen.

Functionaliteit en kwaliteit staan aan de basis van ieder ontwerp. Milremo heeft drie volledige kledinglijnen ontwikkeld. De Sport-serie basic, de Sport-serie plus en de Race-serie.

Van toerfanaat tot wedstrijdrenner, bij Milremo vindt u altijd een passende outfit.

Milremo biedt de keuze om een geheel eigen design te ontwerpen. Maar voor wie dat net een stap te ver gaat staan 8 moderne basisdesigns ter beschikking. Milremo helpt uw ideeën om te zetten in een fantastisch tenue.

Ultima
Ultima Teamwear, devoted to cycling
 

Fanatieke wielrenners ervaren het als geen ander, wielrennen is zonder twijfel een sport die perfect in teamverband beoefend kan worden. De vrijheid en passie die bij deze sport ontstaan zijn te intens om niet te delen met andere wielrenners, kortom samen fietsen en samen genieten van deze geweldige sport. Een gepersonaliseerde wieleroutfit om de kracht van een groep wielrenners extra te versterken is dan ook een ware must.

Al meer dan 18 jaar is Ultima Teamwear actief op de markt van gepersonaliseerde, bedrukbare fietskleding en in de afgelopen jaren deden honderden wielerclubs en bedrijven een beroep op onze diensten. Bovendien toont een groot klanttevredenheidsonderzoek, voltooid in 2010, aan dat Ultima Teamwear klanten uiterst tevreden zijn en dit gegeven stimuleert Ultima Teamwear alleen maar meer om het in de toekomst nog beter te doen!

Gedurende de periode dat Ultima Teamwear actief is op deze markt hebben zij enorm veel kennis, ervaring en knowhow opgedaan betreffende de markt, materialen en productiemethoden. Bovendien wordt het behoeftepatroon van de consument op de voet gevolgd waardoor Ultima uiteindelijk in staat zijn om een kwaliteitsvol, functioneel en duurzaam productassortiment aan te bieden aan hun klanten.

Fietsers bestaan in allerlei lengtes, maten en gewichten en daarom werd er bij de ontwikkeling van ons productassortiment enorm veel aandacht besteed aan de maatvoering van kleding items. Hierdoor kan Ultima elk team en haar clubleden voorzien van de gepaste maatvoering. Onze items worden zowel op gebied van design als op gebied van functionaliteit volledig op uw wensen en behoeften afgestemd. Zo heeft u de mogelijkheid om diverse opties zoals flatlock-stiksels en ritszakken in uw items te integreren 

Agu

Er zijn heel veel clubs die hun tenue hebben laten ontwerpen door AGU, zoals Kennemerland en Toerclub Breukelen. Maar ook bijvoorbeeld Le Champion, Corus en BDO accountants hebben een "eigen" tenue. Het gebeurt ook dat bestaande ontwerpen moeten worden aangepast: vaak met dezelfde kleurstellingen, maar bijvoorbeeld met andere sponsors.

Er worden exact dezelfde materialen gebruikt als de kleding voor de professionals van het Rabobank-team. Het materiaal dat gebruikt wordt voor shirts is Summerit. De broeken zijn van Lycra, voorzien van een Nalini-zeem. Voor de dames is er een speciaal naadloos zeem.

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X