Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Mille GTC C2 Löwenkrale jack zwart heren

De meest veelzijdige thermisch isolerende, winddichte en waterafstotende jack van ASSOS die ook nog eens omgetoverd kan worden tot stuurtas

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Assos Mille GTC C2 Löwenkrale jack zwart heren
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
TIR
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €345,00Nu: €269,95
in winkelwagen
Assos Mille GTC C2 Löwenkrale jack zwart heren

Lichtgewicht isolatie en waterafstotend vermogen op het moment dat u het nodig heeft, is cruciaal om totaal comfort op de fiets te bewaren. Met de LO¨WENKRALLE is er een oplossing ontworpen die ervoor zorgt dat u het altijd bij de hand heeft. De voornaamste stof, de nieuwe PAVE rip-stop geweven textiel, zorgt voor een comfortabele, veelzijdige barrie`re tegen water, wind en schuren.

Wanneer u hem niet nodig heeft, bewaart u de LO¨WENKRALLE in zijn eigen waterafstotende tas, gemonteerd op het stuur, klaar voor gebruik wanneer de omstandigheden dit vereisen. Draag het over een jersey voor op gravel of op de weg in natte, winderige omstandigheden. Bewaar hem ingepakt aan het stuur en draag hem wanneer de temperaturen dalen, het weer verandert of als u een lange afdaling moet doen.

 

kenmerken Assos Mille GTC C2 Löwenkrale jack zwart heren

  • Het voorpaneel bestaat uit twee belangrijke stoffen: Nieuwe PAVE rip-stop geweven stof die windwerend, waterafstotend en opgewassen is tegen grijpgrage begroeiing langs de trail of de ontberingen van gravelritten.
  • De micro 3D-structuur van de nieuwe BREATH-stof verhoogt het ademend vermogen en de afvoer van vocht in strategische gebieden.
  • Het achterpaneel bestaat uit Type.OF11 met sterke stretcheigenschappen voor een slanke pasvorm en
  • de mouwen zijn gemaakt met RX EVO Light, dat licht isolerend is en zorgt voor een goede pasvorm.
  • De gestroomlijnde regularFit zorgt voor totaal comfort tijdens lange ritten op asfalt, gravel en singletracks.
  • Packable System: Wordt ingepakt in zijn eigen zak met rits van waterafstotend Type. OF11 en licht elastische Push Pull-materiaal die opgeborgen kan worden als een stuurtas.
  • Reflective stripes: Details op de onderarmen van het jack, elastiek aan de achterkant en op de stuurtas zorgen ervoor dat de LO¨WENKRALLE u helpt zichtbaar te blijven in omstandigheden van weinig licht, ongeacht of u het nu draagt of opbergt.


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X