Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Equipe Schtradivari S11 bibshort zwart

NEW Next generation koersbroek van Assos vervaardigd uit een nieuw ontworpen stof

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 10%
Assos Equipe Schtradivari S11 bibshort zwart
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €250,00Nu: €224,95
in winkelwagen
Assos Equipe Schtradivari S11 bibshort zwart

De next generation van Assos WorldTour-koersbroeken, opnieuw ontworpen met een lager gewicht, meer verkoelend ademend vermogen en comfortabelere, nauwsluitende compressie over de gehele bibshort.

 

De belangrijkste updates van de nieuwe EQUIPE RS-shorts zijn een nieuw textiel en een nieuw inzetstuk. Het nieuwe textiel, Type.911, stelde Assos in staat om de snit volledig opnieuw te ontwerpen, het aantal naden en kreukels te verminderen en de pasvorm over de benen en taille micro-aan te passen.

Het gaf hen ook de mogelijkheid het ontwerp van de rollBar-bretels aan te passen, omdat Type.911 elastischer is dan de Type.441 die op de vorige generatie werd gebruikt

De bovenste laag van het nieuwe RS S11-zeem is zowel zachter tegen het lichaam als duurzamer om te wassen, en het heeft een verbeterde geurbeheersingsbehandeling met behoud van de verkoelende luchtstroom, microschokdemping en lichtgewicht profiel met laag volume van zijn voorganger.

De RacingFit pasvorm voelt aan als een tweede huid en maakt deze broek ideaal voor de snelle ritten. Het zeer hoogwaardige S11 zeem zit vast met het GoldenGate principe van Assos en zorgt ervoor dat je urenlang comfortabel in het zadel zit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kenmerken Assos Equipe Schtradivari S11 bibshort zwart
  • nieuwe slijtvaste Type.911 stof biedt lichte compressie voor spierondersteuning
  • RacingFit pasvorm
  • Nieuw S11 zeem
  • GoldenGate 2.0 technologie
  • Voorzien van stevige, comfortabele bretels
  • Minimaal aantal naden voor optimaal draagcomfort
  • Materiaal: 80% polyamide, 20% elastaan

 

Assos S11 zeem

  • Mineral Tec-oppervlak: Een zachte, ultrasoepele bovenlaag die wrijving en irritatie vermindert en comfort bevordert met sneldrogende eigenschappen en permanente geurcontrole.
  • Schokabsorberend dempingssysteem Mono 9: Samenpersende schuimmaterialen in een enkellaags 9 mm raceplatform dat volume en gewicht minimaliseert. De thermogevormde vorm elimineert ribbels en irritatie.
  • kraterCooler: Een ultralicht paneel van geperforeerde ondersteuning aan de voorkant creëert een verkoelende luchtstroom over de insert.
  • whirlKrater: De perforaties zijn strategisch verdeeld over de inlegzool, waardoor er een wervelwind van verkoelende luchtstroom ontstaat in plaats van een eenrichtingsbriesje.
  • goldenGate 2.0: Het inzetstuk is aan de voor- en achterkant bevestigd met zwevende zijkanten en het midden, waardoor het met je lichaam meebeweegt in plaats van ertegenin. Nieuwe uitsparingen op de vleugels verminderen het volume en de wrijving tijdens de pedaalslag.

 

Materiaal Type 911:

Type.911 is een nieuw, voor SCHTRADIVARI samengesteld, ketting gebreid textiel.

De zijdezachte, slijtvaste textuur biedt stabiliserende compressie in een dieper, voller zwart dan het vorige model.

De stof droogt snel, voorkomt gewichtstoename door achterblijvend vocht en is uitgerust met UPF 50+ bescherming en geurcontrole.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X