Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Equipe R Habu winter bibtight S9 heren zwart

Deze racingFit winterbroek heeft een gepatenteerd drielaags membraan om door te trainen in koude omstandigheden

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 26%
Assos Equipe R Habu winter bibtight S9 heren zwart
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €290,00Nu: €214,95
in winkelwagen

Assos Equipe R Habu bibtight S9 heren zwart

 

Deze racingFit winterbroek heeft een gepatenteerd drielaags membraan in het kruis en een extra isolerend panelen op de kniee¨n, die ervoor zorgen dat uw meest kritieke, voor koude gevoelige gebieden worden beschermd.

De rest van de bibtight is samengesteld uit de zwaarste waterafstotende RX EVO thermische stof zonder aan ademend vermogen in te boeten. De Assos EQUIPE R winter bibtight maakt de renner klaar voor ijskoude omstandigheden, maakt korte metten met de winterse obstakels en zorgt ervoor dat u over de vereiste uitrusting beschikt om u voor te bereiden op het komende seizoen.

De koersbroek is uitgerust met Assos ultieme race-zeem.

 

kenmerken Assos Equipe R Habu winter bibtight S9 heren

  • RX EVO Plus: De benen worden gei¨soleerd met RX EVO Plus, het warmste RX EVO-materiaal. Dit is een zeer goed ademend textiel dat nare geurtjes tegenhoudt, schuurvast is en zwart blijft in plaats van wit te gaan glimmen wanneer het uitrekt. Een paneel uit de nieuwe AIRBLOCK.888, een technisch drielaags membraan dat we zelf hebben ontwikkeld, isoleert uw onderlichaam terwijl u beschermd bent tegen wind en water. Extra RX-panelen reguleren de temperatuur van de kniee¨n.
  • De racingFit is een aerodynamisch, ‘second-skin’-model gebaseerd op WorldTour-feedback en met beproefde WorldTour-resultaten. De twinDeck-constructie voegt extra lagen ademende isolatie toe ter hoogte van de kniee¨n.
  • zeroPressure Waist: Assos creëerde een zeer elastische broeksband met een pasvorm als een tweede huid die de druk op de buik en gevoelige zones beperkt.
  • A-Lock Engineering: RollBar-bretels, aangepaste ergoBox en Butterfly-paneel uit e´e´n stuk bundelen hun krachten wanneer uw gewicht in het zadel wordt verplaatst. Dit zorgt voor wrijvingsloos comfort en stabiliteit tijdens zeer krachtige inspanningen
  • Raw Cut: De zoom onderaan zijn ‘raw cut’ en gelijmd en zorgen voor naadloze schone, elegante lijnen van de lagen onder de winteroverschoenen.
  • X-Frame: Een A-vormig frame, een ondersteuning geïnspireerd op de EQUIPE RS-lijn. Beperk doorzakken op de onderrug, stabiliseert de zeem en de romp tijdens intensieve ritten.

 

kenmerken Assos Equipe R zeem

  • Shock-Absorb Damping System Mono 9: Compressief schuimmateriaal in een ademend raceplatform van 9 mm. Thermogevormde snit vermindert overgangen en irritatie.
  • 3D Waffle: Een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.
  • goldenGate: Het stikpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat het inzetstuk zweven, waardoor de zeem met uw lichaam kan meebewegen in plaats van ertegenaan.
  • 9mm dik zeem

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X