Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Equipe RSR Superleger S9 Bibshort heren Zwart

De lichtste, meest ademende ASSOS-koersbroek tot nu toe

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 25%
Assos Equipe RSR Superleger S9 Bibshort heren Zwart
S
geen voorraad
M
geen voorraad
L
geen voorraad
XL
geen voorraad
XLG
geen voorraad
Van: €260,00Nu: €195,00
in winkelwagen

Assos Equipe RSR Superleger S9 Bibshort

De lichtste, meest ademende ASSOS-koersbroek tot nu toe. De Assos Equipe SUPERLÉGER van 120 gram is speciaal ontworpen voor wedstrijden en trainingen op topsnelheid, zowel binnen als buiten, en is gebaseerd op het Assos S9-platform met superlichte stoffen voor ongeëvenaarde stabiliteit en verbeterde ventilatie.

Niet alleen om gewicht omlaag te brengen, maar ook om het comfort en de ondersteuning van de fietser te verhogen tijdens de warmste wedstrijddagen en intensieve indoor trainingen. Het aantal naden is verminderd en het huidige textiel van panelen vervangen door ultralichte, beter ademende materialen om wrijving verder te verminderen en de beenspieren voor langere perioden koeler en frisser te houden.

 

kenmerken Assos Equipe RSR Superleger S9 bibshort

 

  • materiaal: Net even anders dan de standaard S9-shorts, is het primaire ‘Butterfly’-paneel met volledige omslag gemaakt van Breezer Tex, een ultralichte geweven stof met een mesh-achtige structuur, die het ademend vermogen bevordert en zijdezacht aanvoelt tegen de benen. De overige voor- en achterpanelen die de zeem op zijn plaats houden en in contact komen met het zadel, zijn gebaseerd op het ultrazacht OSSIDIA warp-knit materiaal voor extra slijtvastheid en compressieve grip. De bretels zijn ook gemaakt van een lichter elastiek, wat resulteert in minder grammen en minder zweetopname.
  • Constructie: De Assos bibshort is gemaakt met het S9 raceFit-platform en maakt gebruik van de Assos A-Lock Engineering voor maximale stabiliteit en om de zeem op zijn plaats te houden terwijl u fietst. De rollBar-bretels, aangepaste ergoBox en eendelig ‘Butterfly’-paneel bundelen hun krachten terwijl uw gewicht zich in het zadel verplaatst, wat zorgt voor wrijvingsvrij comfort en stabiliteit tijdens zware inspanningen.
  • zeroWaist: Een raw-cut, met tape versterkte rand voor de meest soepele overgang tussen het lichaam en de stof. Meer comfort met minder druk.
  • skinGrip finish: Raw-cut rand met minimale silicone houdt de pijpen op zijn plaats zonder enige extra druk op de huid.
  • S9 SUNDECK Insert: De evolutie van de EQUIPE RS-zeem, gestroomlijnd om de vochtopname verder te verminderen en grammetjes eraf te schaven.
  • superAir microShock foam: Een lichtgewicht open-cel-schuim met een schokabsorberende samenstelling die terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en de opening opvult zodra de positie in het zadel verandert.
  • 3D waffle: Een gepatenteerd, drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.
  • goldenGate: Een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van de zeem onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid mogelijk is in deze gevoelige, roterende zone.
  • whirlKrater: Door ASSOS gepatenteerd systeem met gaatjes in de zeem, strategisch geplaatst om de luchtcirculatie te verbeteren.
  • Sundeck Superlight: De evolutie van de gepatenteerde kukuPenthouse-constructie, waarbij een voorgevormd paneel aan de voorkant van de zeem wordt gevormd om het geheel zo droog mogelijk te houden.


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X