Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Equipe R bibshort S9 heren zwart

Deze bibshort is gemaakt voor dagelijks gebruik maar maakt gebruik van de bekende technologie uit het EQUIPE RS-systeem.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Assos Equipe R bibshort S9 heren zwart
M
geen voorraad
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €180,00Nu: €139,95
in winkelwagen

Assos Equipe R bibshort S9 heren zwart

 

NIEUW in 2023 de Assos Equipe R bibshort voor heren!

Deze bibshort is gemaakt voor dagelijks gebruik maar maakt gebruik van de bekende technologie uit het EQUIPE RS-systeem.

De Assos Equipe R bibshort is gemaakt met de kenmerkende A-Lock Engineering-constructie die technologieën uit de WorldTour-beproefde EQUIPE RS gebruikt.

De racingFit-stabiliteit blijft behouden dankzij een spieromhullend butterfly-paneel en het nieuwe Type.443-textiel dat net zo compressief en ademend is als de EQUIPE RS, maar met een intensere zwarte kleur.

Monofilament elastische broekbretels beperken het gewicht en drogen sneller dan tweelaagse modellen.

De koersbroek is uitgerust met Assos ultieme race-zeem.

 

Gebruikte stoffen:

Type.443 is een compressief, slijtvast warp-knit-materiaal dat qua gewicht en compressieve stabiliteit vergelijkbaar is met het Type.441 in de EQUIPE RS-lijn. Excellent ademend en ultra ondersteunend met een intense, diepzwarte kleur en UPF 50+ bescherming.

 

Fitting

De racingFit is een aerodynamisch, ‘second-skin’-model gebaseerd op WorldTour-feedback en met beproefde WorldTour-resultaten. Met de meest gedetailleerde aanpassing worden de grote spieren omhuld met compressieve ondersteuning in een standaard beenlengte.

 

kenmerken Assos Equipe R bibshort S9 heren

  • zeroPressure Waist: Assos creëerde een zeer elastische broeksband met een pasvorm als een tweede huid die de druk op de buik en gevoelige zones beperkt.
  • Ultralight Leg Grippers: Nergens anders dan in de Racing-reeks vindt u deze ultralichte beengrijpers met compressieve elastische banden en de veilige grip van minimale siliconen noppen.
  • X-Frame: Een A-vormig frame, een ondersteuning geïnspireerd op de EQUIPE RS-lijn. Beperk doorzakken op de onderrug, stabiliseert de zeem en de romp tijdens intensieve ritten.

 

kenmerken Assos Equipe R zeem

  • Shock-Absorb Damping System Mono 9: Compressief schuimmateriaal in een ademend raceplatform van 9 mm. Thermogevormde snit vermindert overgangen en irritatie.
  • 3D Waffle: Een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.
  • goldenGate: Het stikpatroon verankert de voor- en achterkant, maar laat het inzetstuk zweven, waardoor de zeem met uw lichaam kan meebewegen in plaats van ertegenaan.
  • 9mm dik zeem

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X