Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos MILLE GT Ultraz Winter Bibtight heren zwart

Ultra warme bibtight; waterafstotend en winddicht

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 14%
Assos MILLE GT Ultraz Winter Bibtight heren zwart
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
TIR
geen voorraad
Van: €290,00Nu: €249,00
in winkelwagen

Assos MILLE GT Ultraz Winter Bibtight

De MILLE GT Ultraz Winter Bibtight is gemaakt met een arsenaal aan winterbestendig textiel voor ongeëvenaarde niveaus van isolatie, ademend vermogen en weersbestendigheid. Met dubbellaagse bescherming overal en een voorpaneel met membraan aan de achterkant, is de Ultraz de meest beschermende koersbroek in de Assos regularFit-platform.

Assos is begonnen met dezelfde sterk isolerende geborstelde RX Heavy die wordt gebruikt in hun winterbibtights, maar Ze hebben een tweede laag aan de buitenkant toegevoegd voor extra bescherming. Voor deze twinDeck-constructie hebben zij de NEOS Ultra-textiel toegepast - een ultradunne 2L softshell met PU-gebonden membraan dat waterafstotend en 100% winddicht is - om ervoor te zorgen dat dit naar het element gerichte deel van uw benen en bilspieren beschermd blijft tegen sneeuw, regen, wind, en lage temperaturen.

Net als bij de winterbibtights, vormt RX Light de achterkant van de benen voor extra ademend vermogen en comfort in deze zeer flexibele zone.

De pasvorm van de Assos Mille GT Ultraz valt in de regularFit-categorie, wat betekent dat ze licht compressief zijn met hun dubbellaagse ontwerp, maar niet zo strak als de racingFit-kleding.

De stoffen panelen buigen bij elke pedaalslag, omdat ze zowel voorgevormd als genaaid zijn om de bovenbeenspieren, knieën en kuiten volledig te omsluiten en te ondersteunen terwijl ze in beweging zijn.

Het zeem dat in deze broek gebruikt is heeft een vernieuwde zwarte kleur en is geschikt voor lange fietsritten van meer dan 2 uur. Door het gebruik van 8mm traagschuim zit het zeem comfortabel en geeft je de goede balans tussen comfort en prestaties. Uiteraard is hier ook de goldenGate aanwezig waar Assos om bekend staat. Dit houdt in dat het zeem niet volledig rondom vast gestikt is zodat het zeem zich optimaal kan vormen naar ieders unieke lichaamsvormen en mee kan bewegen bij de fietsbewegingen.

 

kenmerken Assos MILLE GT Ultraz Winter Bibtight:

  • Temperatuur: - 0 °C tot - 5 °C
  • Waterafstotende stof
  • Windproof: Ja / Voorzijde


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X