Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Castelli Free Aero Race 4 bibshort heren Zwart (9003)

De beste verkochte bibshort van Castelli is verbeterd

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 35%
Castelli Free Aero Race 4 bibshort heren Zwart (9003)
M
geen voorraad
L
geen voorraad
Van: €170,00Nu: €109,95
in winkelwagen

Castelli valt klein, neem 1 maat groter!

 

Castelli Free Aero Race 4 Fietsbroek Zwart 

De Castelli Free Aero Race 4 is een broek die aerodynamica combineert met een hoog comfort.

Deze broek is gemaakt uit het zogenaamde 'Forza Fabric'- materiaal. Dit materiaal garandeert een perfecte pasvorm, waardoor deze broek erg comfortabel is.

De broekspijpen zijn voorzien van het 'Vortex-Dimpled Fabric' materiaal. Dit materiaal zit strak om je benen, zonder deze af te knellen en ondersteunt de spieren tijdens de inspanning.

De feedback van de Team Ineos renners over de FREE AERO RACE BIBSHORT is eenvoudig. "Niets veranderen", riepen ze in koor tijdens de vele feedbacksessies die Castelli organiseerde.

Deze fietsbroek is niet alleen bij Team Ineos populair.

De Castelli Free Aero Race Bibshort is de best verkochte Castelli-bibshort aller tijden. Deze koerbroek evolueert al sinds 2009 elk seizoen. Castelli denkt telkens opnieuw na over hoe deze fietsbroek met bretellen nog verbeterd kan worden.

Zo werd de leg-gripper vernieuwd en ligt die nu helemaal vlak zonder het been te knellen. De naden zijn geüpdatet om de pasvorm nog te verbeteren, zodat de fiets bibshort er nog beter uitziet als je deze draagt. De bretels werden opnieuw ontworpen met nieuwe stoffen en een nieuwe constructie, zodat ze koeler blijven, vlakker liggen en duurzamer zijn.

De Free Aero Race Bibshort heeft ook de geüpdatete Progetto X2 Air Seamless-zeem, de zachtste zeem waar je ooit op zat.

In deze zachte zeem heeft Castelli geprobeerd om alle punten die irritatie zouden kunnen veroorzaken, weg te nemen. Het resultaat is een zeem waarmee je uren kunt blijven fietsen zonder dat het oncomfortabel wordt.

Kortom de Castelli Free Aero Race 4 is een comfortabele broek die zowel geschikt is voor de prestatiegerichte hardrijders, als voor de iets minder hard fietsende kilometervreters.

Het combineert een hoog draagcomfort met aerodynamisch eigenschappen. Daarmee zal het jou het komende fietsseizoen gaan ondersteunen in het behalen van grootse prestaties!



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X