Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Equipe RSR S9 bibshort heren zwart

Race Serie Lijn De best presterende koersbroek van ASSOS

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 27%
Assos Equipe RSR S9 bibshort heren zwart
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €300,00Nu: €219,95
in winkelwagen

Assos Equipe RSR S9 bibshort zwart

Om de best presterende koersbroek te creëren, moest ASSOS het platform als geheel heroverwegen en alle componenten die niet bijdroegen aan het primaire doel om dat hoogste niveau te bereiken waar snelheid en totaalcomfort samenvloeien, wegnemen.

Missie volbracht. Maak kennis met de Assos Equipe RSR BibShorts S9.

 

De bibshort moet de zwaarste beproeving makkelijk doorstaan: agressieve bochten, abrupte overgangen tussen wegdekken, het zadel en uren herpositionering van het lichaam. Dit alles heeft grote invloed op de samenstelling van de short en de manier waarop het zeem functioneert, en uiteindelijk het comfort dat beide kunnen bieden.

Om deze effecten te verzachten, was het textiel Assos' eerste punt voor het RSR-project.

Als zij een nieuw materiaal zouden maken dat de perfecte combinatie van drukvast, duurzaamheid, zacht handgevoel en het laagst mogelijke gewicht opleverde, dan zouden ze de goede kant opgaan.

De geheel nieuwe Type.701kompressor beantwoordt de oproep - de opvolger van de geprezen S7 Campionissimo kompressor - een complex geweven textiel dat op alle fronten levert met ultradunne garens met een superhoge elasticiteit, wat een bijna wrijvingsloos weefsel oplevert dat u ongelooflijk comfortabel biedt en spierondersteuning.

Met andere woorden, Type.701 wordt uw tweede huid, met fenomenale structurele houdbaarheid, ademend vermogen en een zijdezachte, ononderbroken wikkel langs de lage rug en dijen.

Met de textielverwerking voor de eerste fase van A-Lock Engineering, volgde het nieuwe verstevigingssysteem, bestaande uit nieuwe technologieën om samen de shorts te stabiliseren en de zeem te bevestigen.

Terwijl de S7 werd gebouwd met vier panelen, bevat de S9-generatie er slechts twee, met een primair "vlinder" -paneel dat de poten volledig omhult en naar achteren convergeert om de nieuwe ergoBox-structuur te vormen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat het invoegvel op zijn plaats wordt geplaatst en biedt u een ultracomfortabele omhulling die samenwerkt met Type.701 voor de beste klikfactor die we ooit hebben gemaakt. U zult merken dat we de roll-bar van de RS-versie hebben weggelaten, een beetje meer gewicht hebben weggehaald en op de vasthoudeigenschappen van het textiel hebben geleund om de extra stabilisatie te doen. De slabbeschermingen zijn ook opnieuw ontworpen met behulp van gecalibreerde rek overal, met het achterste gedeelte met behulp van een enkele sectie van elastisch materiaal - gevouwen over zichzelf - vormen een A-frame in de rug. Het levert een beperkte verticale rek om meer stabiliteit te bieden. Aan de voorkant zijn de banden gemaakt van een flexibeler materiaal, met een antibacterieel koolstofweefsel, om vocht af te voeren en plat te leggen.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X