Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Victor Kineticore mat wit/zilver tijdrit/triathlon helm

-

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 15%
Lazer Victor Kineticore mat wit/zilver tijdrit/triathlon helm
S (52-56 cm)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M/L (55-61 cm)
geen voorraad
Van: €349,00Nu: €295,00
in winkelwagen

Lazer Victor Kineticore tijdrit helm

De lazer Victor helm is ontworpen om snel en wendbaar te zijn.

Hij levert geweldige aerodynamische prestaties, maar heeft een kortere staart om hoofdbewegingen mogelijk te maken met een minimaal effect op de luchtweerstand.

Dit wordt bereikt door een kleine, smalle voorzijde te combineren met een richel bovenop de helm en een stompe staart aan de achterzijde. Dit alles zorgt voor een compacte helm die renners in staat stelt hun hoofd te bewegen zonder de aerodynamica te veel verstoren.

De zijkanten van de helmschaal zijn gekromd en lopen ver genoeg naar onderen door om je oren te bedekken en zo de luchtweerstand te verminderen.

De lazer Victor heeft een groot vizier voor een betere aerodynamica en een perfect helder zicht. Het vizier kan naar voren geschoven worden waardoor er twee ventilatieopeningen vrij komen en er een luchtstroom door de helm wordt gecreëerd.

 

KinetiCore:

KinetiCore is het resultaat van een tien jaar durende zoektocht naar een nieuwe, betere technologie.

Het biedt bescherming tegen zowel een directe impact als rotatie-impact dankzij unieke EPS-schuimblokken, de zogenoemde gecontroleerde kreukelzones, die bij een botsing kreukelen en zo de energie absorberen die anders de hersenen van de fietser zou hebben bereikt.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X