Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

POC Cerebel racehelm navy black

ELDERS GOEDKOPER; mail ons en wij geven jou een betere aanbieding!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
POC Cerebel racehelm navy black
M (54-60cm)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€369,95
in winkelwagen

Laagste prijsgarantie:

Is deze zelfde helm elders goedkoper? Bel, mail of kom langs en geven jou een betere aanbieding!

 

POC Cerebel racehelm

De POC Cerebel is ontwikkeld in samenwerking met Cannondale-Garmin Pro Cycling team, wat resulteerde in deze compacte helm met de best mogelijke aerodynamische eigenschappen.

De helm is uitgevoerd met een vizier van Zeiss en wordt met een magnetisch systeem op zijn plek gehouden. Het vizier van Zeiss wordt ook in de POC brillen gebruikt en is contrast verhogend. Zo zie je op hoge snelheid beter de oneffenheden in het wegdek.

Het magnetische lens systeem is zo geplaatst dat het de aerodynamica verhoogt en zorgt voor het gemakkelijk plaatsen of verwijderen van de lens.

 

kenmerken POC Cerebel racehelm

  • High performance EPS liner, optimized in density: Hoogwaardig Expanded Polystyrene, wat een sterk en hard materiaal is, met een groot absorptie vermogen en vooral een zeer goede bescherming bied bij een mogelijke impact.
  • Size adjustment system: Lichtgewicht verstelbaar rol-systeem
  • POC's magnetic lens attachment system/Detachable visor from ZEISS
    Contrast verhogende lens van Zeiss(hetzelfde als in de POC brillen) met een magnetisch systeem om gemakkelijk te kunnen plaatsen of te verwijderen.
  • Verkrijgbaar in één maat: M (54-60cm)


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X