Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Tempo KinetiCore Helm rood

Gemaakt voor de recreatieve fietser die een stijlvolle en comfortabele instaphelm wil die alles aankan - zonder te bezuinigen op bescherming of prestaties.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 20%
Lazer Tempo KinetiCore Helm rood
universele maat
geen voorraad
Van: €59,95Nu: €47,95
in winkelwagen

Lazer Tempo KinetiCore Helm

De Lazer Tempo KinetiCore is gemaakt voor de recreatieve fietser die een stijlvolle en comfortabele instaphelm wil die alles aankan - zonder te bezuinigen op bescherming of prestaties.

De Lazer Tempo KinetiCore helm is licht van gewicht en biedt ademend vermogen en comfortabele ventilatie, zodat je koel blijft als je je in het zweet werkt.

Dankzij het one-size-fits-all-ontwerp en de verticale verstelbaarheid van het Advanced TurnSys-systeem ben je verzekerd van een goede pasvorm.

Daarnaast zit Lazers exclusieve KinetiCore-beschermingstechnologie in de helm geïntegreerd.

Het resultaat van dat alles is ultiem comfort en verbeterde, lichtgewicht bescherming.

Om het plaatje compleet te maken, bevestig je de universele Lazer LED (niet meegeleverd) aan de achterkant van de helm, zodat je onder alle licht- en weersomstandigheden gezien wordt.

 

kenmerken Lazer Tempo KinetiCore Helm

  • Verstelsysteem: Advanced TurnSys® System
  • Gewicht: 260 g CE
  • Maat: Unisize/54-61cm; Eén maat voor iedereen. De helmschaal en het pasvormsysteem zijn ontworpen voor een grote verscheidenheid aan hoofdmaten en -vormen.
  • Maximale koelefficiëntie: 93,7% (100% = geen helm)



 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X