Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Poc Ventral Mips racehelm hydrogen white

De nieuwste technologie van specialisten in hersenbescherming met een verstelbare 360° pasvorm

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 27%
Poc Ventral Mips racehelm hydrogen white
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €300,00Nu: €219,95
in winkelwagen

Poc Ventral Mips racehelm

Dankzij aerodynamische prestaties, veiligheid en ventilatie loopt de Ventral Mips voorop op het gebied van bescherming.

Aerodynamische prestaties, veiligheid en ventilatie hoeven geen afbreuk aan elkaar te doen.

Door Poc's gehele helmbenadering op ontwikkeling, bieden zij onovertroffen aerodynamische prestaties, veiligheid en ventilatie, zonder compromis in de Ventral Mips.

Dankzij een ontwerp dat is geïnspireerd op het Venturi-effect, laten de luchtstroomzones de helm door de lucht snijden met minimale weerstand, waardoor hij sneller is.

Resterende lucht rond de helm wordt beheerst door de aero-achterrand van 22°, de perfecte hoek voor het minimaliseren van luchtturbulentie, waardoor de aerodynamische prestaties verder verbeterd worden.

Doordat de lucht door de helm stroomt in plaats van rond de helm, wordt de turbulentie geminimaliseerd en worden de ventilatie en verkoelende eigenschappen gemaximaliseerd.

Andere kenmerken van deze gehele-helm benadering zijn een volledig omwikkelde unibody schaal met EPS Constructie, voor de ideale balans tussen gewicht en bescherming.

Deze helm, nu met Mips technologie voor extra rotatie-impactbescherming, heeft ook een lichtgewicht maataanpassingssysteem over het volledige hoofd voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm.

 

kenmerken Poc Ventral Mips racehelm

  • Mips Integra:  De nieuwste technologie van specialisten in hersenbescherming. Mips is gericht op een betere bescherming tegen rotatie-impact.
  • EPS Constructie:  De EPS Constructie is geoptimaliseerd voor valbescherming zonder veel gewicht.
  • Unibody PC schaal:  De volledig omwikkelde unibody PC schaal verbetert de structurele stabiliteit en versterkt de integriteit van de helm.
  • Verstelbare 360° pasvorm:  Met een lichtgewicht 360° maataanpassingssysteem vind je makkelijk een veilige, comfortabele pasvorm.
  • Luchtstroomventilatie:  Het innovatie luchtstroomontwerp duwt lucht door de helm voor uitstekende ventilatie.
  • Venturi-geïnspireerde luchtstroom:  De luchtstroomzones van de helm zijn geïnspireerd op het Venturi-effect voor minder weerstand.
  • CFD-getest:  Uniek aerodynamisch ontwerp geoptimaliseerd via uitgebreide CFD-tests om turbulentie te minimaliseren.
  • Achterrand van 22°:  Resterende lucht rond de helm wordt gecontroleerd door de aerodynamische achterrand van 22°: de perfecte hoek voor het minimaliseren van turbulentie.
  • Eye garage:  Specifieke hoge frictiekussentjes aan de voorkant van de helm maken het eenvoudig om een zonnebril veilig te bewaren tijdens een fietstocht.


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X