Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BBB Maestro MIPS BHE-10 Mat Zwart

Met MIPS en HaloGuard constructie

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 28%
BBB Maestro MIPS BHE-10 Mat Zwart
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €138,95Nu: €99,95
in winkelwagen

BBB Cycling Maestro MIPS fietshelm

biedt de comfort en veiligheid die je nodig hebt tijdens je fietsritten. Zo zorgen de ventilatiegaten en het Omega verstelsysteem voor optimale comfort.

Daarnaast garanderen de MIPS-laag en de HaloGuard constructie jouw veiligheid bij een valpartij. Het compacte ontwerp van de Maestro MIPS zorgt ervoor dat hij één van de aerodynamische helmen van het peloton.

De BBB Cycling Maestro MIPS is een fietshelm die jouw dankzij de aerodynamische elementen, het comfort en de veiligheid alles biedt wat je nodig hebt.

 

Veiligheid van de Cycling Maestro MIPS 
De BBB Cycling Maestro MIPS is voorzien van het Multi-directional Impact Protection System (MIPS), een extra laag waardoor deze helm je optimaal beschermt tegen een valpartij.

Daarbij wordt jouw veiligheid gegarandeerd door middel van de nieuwe HaloGuard constructie, deze constructie zorgt voor extra kracht in de helm.

 

Comfort Cycling Maestro MIPS 
De BBB Cycling Maestro MIPS bied je dankzij de HaloGuard constructie ook een optimale luchtstroom in alle omstandigheden. In combinatie met de 17 ventilatiegaten blijft jouw hoofd koel tijdens je fietsritten en blijven jouw inspanningen zo efficiënt mogelijk.

Het Omega verstelsysteem zorgt er daarbij voor dat de fietshelm stevig en comfortabel om je hoofd zit. Tot slot is de antibacteriële padding wasbaar en ook vervangbaar.

 

Standaard meegeleverd bij de BBB Cycling Maestro MIPS 

  • BBB Cycling Maestro Mips fietshelm
  • Opbergtasje
  • Gebruikshandleiding


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X