Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BBB Dune Mips BHE-22 helm Mat neon geel

De perfecte MTB + Race helm

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 19%
BBB Dune Mips BHE-22 helm Mat neon geel
S
geen voorraad
M
geen voorraad
L
geen voorraad
Van: €79,95Nu: €64,95
in winkelwagen
Kenmerken BBB Dune Mips BHE-22 helm 
  • Met MIPS voor extra veiligheid
  • Met vervangbaar vizier
  • Verlaagde achter- en zijkanten bieden extra veiligheid
  • De 14 luchtgaten bieden een goede ventilatie
  • Passysteem kan gemakkelijk worden aangepast met een hand

 

MIPS
Het Multi-directional Impact Protection System (MIPS) is ontworpen om je te beschermen tegen rotatiebewegingen (of kinematica) waaraan de hersenen worden blootgesteld bij impact vanuit een hoek op het hoofd. Rotatiebeweging is een combinatie van rotatie-energie (hoeksnelheid) en rotatiekrachten van hoekversnelling die beide de hersenen beïnvloeden en het risico op kleine en ernstige hersenletsel vergroten. Het is bewezen dat het toegevoegde beveiligingssysteem van MIPS rotatiebewegingen vermindert wanneer geïntegreerd in een helm. Energieën en krachten op het hoofd worden omgeleid die anders een grote impact op de hersenen zouden hebben.

 

Airflow Cooling System (ACS)
Als je intensief fietst, produceer je veel warmte. Oververhitting van je lichaam beïnvloedt je presteren negatief. Door het grote oppervlak van je hoofd, kun je tot 40% van je lichaamswarmte via je hoofd kwijtraken. Het dragen van een helm is normaal gezien slecht voor de ventilatie. Daarom hebben wij het Airflow Cooling System (ACS) ontwikkeld voor onze Icarus helm. Dankzij het speciale ontwerp van niet alleen de vorm van het schuim, maar ook van de padding, wordt lucht naar binnen getrokken en langs je hoofd geleid door luchtkanalen. Dat garandeert een optimale warmtebeheersing van je hoofd.

 

Antibacteriële padding
Wasbare antibacteriële padding. Vervangingspadding is beschikbaar voor alle helmen.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X