Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Z1 MIPS racehelm wit

Tophelm van Lazer!

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 50%
Lazer Z1 MIPS racehelm wit
L (58-61CM)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €239,95Nu: €119,95
in winkelwagen

Lazer Z1 MIPS racehelm

De nieuwe norm voor hoge prestaties. Denk aan je huidige helm; beeld je nu in dat hij lichter is, met een comfortabeler Fit System, betere ventilatie, een extra (optionele) aeroshell en verbeterde bescherming tegen inslag vanaf de zijkant.

Dat is wat de Lazer Z1 racehelm te bieden heeft.

Voortbouwend op de lange traditie in innovaties, besloot Lazer om alle onderdelen van een high-performance helm te combineren en elke functie maximaal door te ontwikkelen.

Het is de lichtste helm die Lazer ooit gemaakt heeft, zonder dat stijl, veiligheid en comfort in het gedrang komen. De Lazer Z1 helm is uitgerust met MIPS.

Met de looks van een eigentijdse, high-performance road-helm met bovenop een geïntegreerde vleugel.

 

kenmerken Lazer Z1 MIPS racehelm:

 • MIPS binnenin
 • Fit System: Advanced Rollsys Retention System
 • Constructie: In-mold (7 stukken)
 • Ventilatie: 31 ventilatieopeningen
 • Feather light helm, Gewicht: 190g (S),
 • Certificering: CE CPSC AS
 • Voorzien van een geïntegreerde vleugel bovenop de helm
 • Advanced Rollsys verstelsysteem met een verstelbare hoofdkorf voor de hoogte
 • Rigidity Brace System zorgt voor een zeer sterke constructie binnen de helm
 • Deze helm is voorzien van het MIPs systeem

 

Adjustable Head Basket

De vertelbare hoofdkorf biedt je de mogelijkheid om de achterkant van het ARS(aan de achterzijde van het hoofd) in hoogte te verstellen. Hierdoor is de helm naar ieders wens in te stellen.

 

Advanced Rollsys system

Met ARS is de helm naar ieders wens in te stellen. Op deze manier zorg je ervoor dat de helm comfortabel zit en niet gaat irriteren omdat hij bijvoorbeeld te strak zit. Het systeem is met een hand (zelfs onder het rijden) te verstellen. Ook is het mogelijk de helm te dragen als je en paardenstaart in hebt.

 

Feather light

Feather light helmen zijn de lichtste helmen die Lazer heeft. Deze helmen zijn zo licht en comfortabel dat je niet eens voelt dat je een helm op je hoofd hebt!

 

RBS

Het Rigidity Brace System is een speciale constructie die een superieure weerstand biedt bij een crash. Bij een crash zorgt dit systeem ervoor dat de gebarsten EPS delen bij elkaar blijven. Ondanks dit systeem moet je helm wel geheel gecontroleerd worden na een crash.

 

MIPS

MIPS staat voor Multi Directional Impact Protection Systeem. MIPS is een binnenschaal geïntegreerd in de helm. Bij een val kan het MIPS systeem in de helm draaien. De druk wordt zo verdeeld waardoor de energie die bij een val vrij komt niet op één plek op het hoofd is gefixeerd. Tijdens het dragen van de helm merk je niets van MIPS. Tijdens een val kan het systeem hoofdletsel beperken.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X