Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

POC Tectal mountainbike helm uranium black

Deze helm biedt meer bescherming dan de gemiddelde mountainbikehelm

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 35%
POC Tectal mountainbike helm uranium black
XS/S (51-54)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M/L (55-58)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL/XXL (59-62)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €199,95Nu: €129,95
in winkelwagen

POC Tectal Race mountainbikehelm

De POC Tectal mountainbikehelm typeert zich door zijn ruige uiterlijk. Deze helm biedt meer bescherming dan de gemiddelde mountainbikehelm. Een must voor het Enduro mountainbiken waarbij er gevaarlijke trails en afdalingen worden verreden. Deze helm is uitvoerig getest en geoptimaliseerd in de windtunnel, met als resultaat een zeer goed ventilerend systeem door de grote lucht kanalen.

 

Kenmerken POC Tectal Race mountainbikehelm 

  • Reinforced EPS liner: Expanded Polystyrene is een sterk en hard materiaal met een groot absorptievermogen wat een zeer goede bescherming bied bij een mogelijke impact.
  • Outer PC shell :Progressive Core shell combineert 2 eigenschappen; Met een hele stijve buitenkant van de helm kan het makkelijk grote impacts opvangen en door de wat zachtere binnenkant vangt het ook kleinere impacts beter op. Daardoor werken beide lagen goed samen bij een mogelijke val.
  • Aramid bridges system: Aramide is een gebundelde verbinding van polymeren die een hoge trekkracht aankunnen en daardoor de helm aan één stuk houden bij een valpartij.
  • Adjustable visor: Verstelbaar vizier ter bescherming tegen laag hangende takken en zonlicht


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X