Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Impala MTB Helm Mat Wit

De nieuwe Lazer Impala-helm is ontworpen om uw rijervaring te verbeteren en comfort en veiligheid te bieden tijdens het rijden.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 23%
Lazer Impala MTB Helm Mat Wit
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
geen voorraad
Van: €129,99Nu: €99,95
in winkelwagen

Lazer Impala MTB Helm

Met uitgebreide shell-dekking aan alle kanten en EPS-impactbescherming, garandeert het veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden, terwijl het een laag passend profiel behoudt.

Met de meegeleverde actiecamera-houder kunt u uw ervaringen vastleggen terwijl ze zich voordoen. Een groot verstelbaar vizier beschermt u tegen zonlicht, laaghangende takken en biedt ruimte voor het parkeren van een bril. Een bodemschelp in contrasterende kleur zorgt voor een strakke afwerking en biedt bescherming tegen slijtage.

De Lazer Impala MTB helm is comfortabel om te dragen dankzij het Advanced Turnfit-systeem dat 360 graden horizontale en verticale aanpassingen biedt. Strategisch geplaatste inlaat- en uitlaatopeningen houden uw hoofd koel bij maximale inspanning. Het heeft zelfs ventilatieopeningen aan de voorkant voor maximale frontale ventilatie.

Alles wordt gecombineerd om een helm te bieden die overal thuis is en klaar is voor alle omstandigheden.

 

Specificaties Lazer Impala MTB Helm:

  • Aanpassings systeem: ATS Advanced Turnfit System
  • Constructie: In-Mold
  • Ventilatie: 22 vents
  • Gewicht: 295g (S)
  • Certificatie: CE-CPSC-AS


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X