Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Roller MIPS MTB helm met net rood

Topkwaliteit MTB helm voorzien van MIPS

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 26%
Lazer Roller MIPS MTB helm met net rood
S (52-56cm)
geen voorraad
M (55-59 cm)
geen voorraad
L (58-61CM)
geen voorraad
Van: €99,99Nu: €73,95
in winkelwagen

Lazer Roller MIPS MTB helm 

De Lazer Roller MTB helm is een topkwaliteit helm die veel bescherming biedt. De helm is voorzien van het In-Mold systeem waardoor deze bijzonder stevig is, zonder dat dit extra gewicht oplevert. Deze helm heeft ook aan de voorzijde een geintegreerd insectennet, wat invliegende insecten zoveel mogelijk voorkomt.

Verder is deze helm uitgerust met het zeer veilige MIPS systeem

Optimale pasvorm dankzij het TS+ Turnfit systeem, waarbij je de pasvorm met een simpele draaiknop aanpast aan jouw hoofd.

Voorzien van reflecterende elementen die de zichtbaarheid vergroten.

 

Kenmerken Lazer Roller MIPS MTB helm

  • Topkwaliteit MTB helm
  • Voorzien van MIPS
  • Voorzien van een vizier 
  • Aanpasbare pasvorm dankzij TS+ Turnfit systeem
  • In-Mold (1 stuk), zorgt voor optimale stevigheid zonder extra gewicht
  • 28 ventilatieopeningen
  • CE - CPSC - AS gecertificeerd
  • Reflecterende details verhogen de zichtbaarheid en veiligheid
  • Gewicht: 230 gram (maat S)

 

TS+ Verstelsysteem:
Het TS+ verstelsysteem werkt met een doorlopende band die een groot gedeelte van de omtrek van het hoofd omsluit, in plaats van tegen voor- en achterzijde van het hoofd te drukken. Hierdoor verdeelt het Lazer TS+ verstelsysteem de druk evenredig over uw hoofd zonder drukplekken te veroorzaken en toch met een goede en veilige pasvorm. Het verstellen van dit systeem kan aan de achterzijde van de helm gedaan worden.

 

In-mould constructie:
Bij het In-Mould constructieproces wordt een lichte maar duurzame buitenschaal permanent versmolten met de schokabsorberende EPS-schuimvoering van de Lazer Roller fietshelm, waardoor de delen samen nog sterker worden. Dankzij dit versmeltingsproces worden de delen rondom luchtopeningen en richels versterkt, waardoor een skelet uit één deel ontstaat. Hierdoor is de Lazer Roller fietshelm lichter, duurzamer en sterker dan helmen met een buitenschaal die aan de voering wordt bevestigd of gelijmd.

 

MIPS veiligheidssysteem:
Het MIPS Systeem bestaat uit een low friction tussenlaag tussen de EPS voering en de padding die voorzien is van elastische bevestigingen. Hierdoor kan de helm bij een val iets bewegen (schuiven en roteren) ten opzichte van het hoofd, zodat de zijdelingse- en rotatiekrachten die bij een val op kunnen treden worden opgevangen. Dit in tegenstelling tot een helm zonder MIPS, waarbij alleen de klap opgevangen wordt door een indrukking van de EPS voering.

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X