Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Uma GT Summer Jersey C2 Dames korte mouw blackserie

Ideaal fietsshirt met reguliere pasvorm, comfortabel materiaal en voorzien van de unieke Assos look

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Assos Uma GT Summer Jersey C2 Dames korte mouw blackserie
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€109,95
in winkelwagen
Assos Uma GT Summer Jersey C2

De Assos Uma dames fietsshirt is een comfortabel shirt ook geschikt voor de langere fietstochten.

Het Assos dames shirt heeft nog steeds de klassieke, comfortabele pasvorm net als het origineel, maar is nu voorzien van een volledig vernieuwde raw-cut mouwconstructie die gemaakt is met hetzelfde rekbare, ultrazachte textiel dat Assos gebruikt voor alle nieuwe raceshirts.

Deze naadloze constructie zorgt voor een zo vloeiend mogelijke overgang tussen de stof en uw bovenarmen en blijft goed op hun plaatszitten. 

 

Kenmerken Assos Uma GT Summer Jersey C2

  • Specifiek dames zomershirt
  • BIG DUAL Tex: Een sneldrogende interlock rond gebreide stof met geweldige vochtregulatie en ademend vermogen, die de voor- en achterpanelen vormt. Hij is bestand tegen haken, zeer rekbaar en voorzien van een ingebouwde UPF 50+.
  • Push Pull: De mouwen zijn gemaakt van het door ASSOS ontwikkelde Push Pull wrap-knit textiel met hoge UV-bescherming (UPF 50+). Deze fijngewoven stof met b-stretch is zeer goed ademend, sneldrogend en zeer comfortabel.
  • Raglan Cut: Mouwontwerp zonder traditionele schouderzoom, doorlopend tot aan de nek voor meer bewegingsvrijheid.
  • Raw-Cut Sleeves: Een ontwerp dat zorgt voor de soepelste overgang mogelijk tussen de stof en de huid. Meer comfort en precieze grip met minder druk.
  • Triple Ramp Pockets: Het Assos opslagontwerp met drie zakken die met textiel zijn bedekt, optimaal geplaatst voor gemakkelijke toegang; veiligheid en stabiliteit gegarandeerd.
  • Ritssluiting over de gehele lengte: Temperatuurregeling door middel van een lichtgewicht rits over de gehele lengte met camlock.
  • Reflecterende accenten: Geplaatst aan de zijkanten van de buitenzakken voor extra zichtbaarheid.
  • RegularFit: Geoptimaliseerd voor totaal comfort in de rijpositie, met een meer ontspannen snit dan de tweedehuid raceFit


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X