Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

OPRUIMING!

CRAFT Cool Multi 2-pack shirt korte mouw dames wit

VOORJAAR, ZOMER & INDOOR; shirt met geheel open stof structuur

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 45%
CRAFT Cool Multi 2-pack shirt korte mouw dames wit
maat L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
maat XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €59,95OPRUIMING! €32,95
in winkelwagen
Let op deze ondershirts vallen ruimer dan de reguliere Craft shirts!
CRAFT Cool Multi 2-pack shirt

 

kenmerken CRAFT Cool Multi 2-pack shirt

 • ergonomische pasvorm voor totale bewegingsvrijheid
 • in de multi pack zitten 2 shirts korte mouw
 • een zachte en comfortabele pasvorm
 • uitstekende transpiratievocht afvoer
 • met mesh inzet op het rugpand
 • antireukbehandeling
 • CRAFT Cool shirt is machinewasbaar op 60°C
 • geschikt voor indoor trainingen, trainingen onder warme omstandigheden of intensieve outdoor trainingen/wedstrijden bij temperaturen boven 10°C
 • U ontvangt 2 CRAFT Cool shirts

 

 

CRAFT shirt

Craft's functionele sportkleding is speciaal ontworpen om rechtstreeks op de huid te dragen. Het materiaal bestaat uit huidvriendelijke polyester en vlakgestikte naden die niet irriteren. De structuur van de stof, tesamen met de stiktechniek zorgt ervoor dat het transpiratievocht van de huid wordt afgevoerd naar buiten toe. Daar verdampt het vocht of wordt het opgenomen door uw volgende kledinglaag.

 

Craft cool multifunctioneel shirt (basislaag) is speciaal ontworpen om u verkoeling te bieden tijdens uw indoor trainingen of intensief buiten sporten met temperaturen boven 10C. Het Craft cool shirt heeft een superieure koelingseffect met een driedimensionale pasvorm. Deze pasvorm belemmerd u niet in uw bewegingsvrijheid gedurende uw trainingen.

 

Don't break the chain!

Een intensieve trainingssessie resulteert in een lichaam dat een grote hoeveelheid transpiratievocht produceert. Dit is het bewijs dat u uw conditionele grenzen aan het verleggen bent, een goed teken! Wanneer u echter niet de juiste kleding draagt, wordt uw transpiratievocht niet afgevoerd en blijft het op uw lichaam achter. Het gevolg hiervan is dat het uw porieën blokeert en uw lichaamstemperatuur doet stijgen, het vocht zal uiteindelijk verdampen wat leidt tot koude, natte en zware kleding op uw lichaam. Dit komt uw prestatie niet ten goede!

 

Wanneer u de juiste kledinglagen draagt heeft u op elk moment van uw training een droge huid, een ideale lichaamstemperatuur en alle bewegingsvrijheid!

 

Daarom adviseren wij u altijd in laagjes te denken.

 

1. Basislaag

De eerste laag (basislaag) heeft als doel om uw transpirativocht zo efficient mogelijk af te voeren, weg van uw huid naar buiten toe. Afhankelijk van het aantal lagen zal het transpiratievocht daar of verdampen of opgenomen worden in uw volgende kledinglaag. Bij van bon-sport kan alle kleding die u vindt onder het kopje onderkleding dienen als basislaag.

 

2. isolatielaag

De tweede laag, ookwel de isolatielaag genoemd, zorgt ervoor dat uw lichaam op juiste de temperatuur blijft terwijl het overige transpiratievocht en warmte wordt afgevoerd naar buiten of naar de volgende kledinglaag. Ook wanneer de buitentemperatuur daalt zorg deze laag ervoor dat uw lichaam op temperatuur blijft zonder u te belemmeren in uw bewegingsvrijheid.

 

3. Beschermlaag

De derde en laatste kledinglaag, ookwel beschermlaag genoemd, beschermt u tijdens uw training tegen alle elementen, is comfortabel om te dragen en ondersteunt uw prestaties ongeacht de omstandigheden. Deze laag beschermt u tegen wind, regen en kou en tegelijkertijd wordt de overbodige lichaamswarmte en transpiratievocht afgevoerd zonder dat uw lichaam overmatig afkoelt.

 

Iedere kledinglaag is even belangrijk en zorgt ervoor dat de complete chain werkt!

 

Zoekt u een complete set bovenkleding op basis van dit principe kijk dan onder het tabje kleding/set uitgebreid of klik hierOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X