Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

CRAFT Cool Long mouwloos shirt dames zwart

houd je cool tijdens warme omstandigheden

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 25%
CRAFT Cool Long mouwloos shirt dames zwart
Maat XS
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat XL
geen voorraad
Van: €39,95Nu: €29,95
in winkelwagen
CRAFT Cool mouwloos shirt dames

 

kenmerken CRAFT Cool mouwloos shirt dames

 • Never out of stock beleid
 • Dames shirt, speciaal voor warme omstandigheden
 • Ergonomische pasvorm voor totale bewegingsvrijheid
 • een zachte en comfortabele pasvorm
 • ademende gaasstructuur met mesh panelen in de zij en op de rug
 • uitstekende transpiratievocht afvoer
 • antireukbehandeling
 • CRAFT Cool mouwloos shirt dames is machinewasbaar op 60°C
 • geschikt voor indoor trainingen, trainingen onder warme omstandigheden of intensieve outdoor trainingen/wedstrijden bij temperaturen boven 10°C

 

maattabel,

ontdek welke maat u heeft

 dames XS S M L XL XXL
borst-
omvang
79 cm 84 cm 90 cm 96 cm 102cm 110cm
middel 65 cm 70 cm 76 cm 82 cm 88 cm 96 cm
arm-
lengte
70 cm 72 cm 74 cm 76 cm 78 cm 80 cm
 • borstomvang: meet de omvang van uw borst op het breedste punt onder uw armen
 • middel: meet de omvang van uw natuurlijke middel, ter hoogte van uw navel
 • armlengte: meet de afstand vanaf het laagste punt in uw nek, over de buitenkant van uw schouder geheel langs de buitenzijde van uw arm (houd deze iets gebogen) over uw elleboog naar de pols.

 

CRAFT pro cool

Craft's functionele sportkleding is speciaal ontworpen om rechtstreeks op de huid te dragen. Het materiaal bestaat uit huidvriendelijke polyester en vlakgestikte naden die niet irriteren. De structuur van de stof, tesamen met de stiktechniek zorgt ervoor dat het transpiratievocht van de huid wordt afgevoerd naar buiten toe. Daar verdampt het vocht of wordt het opgenomen door uw volgende kledinglaag. Craft cooler multifunctioneel shirt (basislaag) is speciaal ontworpen om u verkoeling te bieden tijdens uw indoor trainingen of intensief buiten sporten met temperaturen boven 10°C. De pro cool-serie heeft een superieure koelingseffect met een driedimensionale pasvorm. Deze pasvorm belemmerd u niet in uw bewegingsvrijheid gedurende uw trainingen.

 

Don't break the chain!

 

Een intensieve trainingssessie resulteert in een lichaam dat een grote hoeveelheid transpiratievocht produceert. Dit is het bewijs dat u uw conditionele grenzen aan het verleggen bent, een goed teken! Wanneer u echter niet de juiste kleding draagt, wordt uw transpiratievocht niet afgevoerd en blijft het op uw lichaam achter. Het gevolg hiervan is dat het uw porieën blokeert en uw lichaamstemperatuur doet stijgen, het vocht zal uiteindelijk verdampen wat leidt tot koude, natte en zware kleding op uw lichaam. Dit komt uw prestatie niet ten goede! Wanneer u de juiste kledinglagen draagt heeft u op elk moment van uw training een droge huid, een ideale lichaamstemperatuur en alle bewegingsvrijheid!

 

Daarom adviseren wij u altijd in laagjes te denken.

 

1. Basislaag

De eerste laag (basislaag) heeft als doel om uw transpirativocht zo efficient mogelijk af te voeren, weg van uw huid naar buiten toe. Afhankelijk van het aantal lagen zal het transpiratievocht daar of verdampen of opgenomen worden in uw volgende kledinglaag. Bij van bon-sport kan alle kleding die u vindt onder het kopje onderkleding dienen als basislaag.

 

2. isolatielaag

De tweede laag, ookwel de isolatielaag genoemd, zorgt ervoor dat uw lichaam op juiste de temperatuur blijft terwijl het overige transpiratievocht en warmte wordt afgevoerd naar buiten of naar de volgende kledinglaag. Ook wanneer de buitentemperatuur daalt zorg deze laag ervoor dat uw lichaam op temperatuur blijft zonder u te belemmeren in uw bewegingsvrijheid.

 

3. Beschermlaag

De derde en laatste kledinglaag, ookwel beschermlaag genoemd, beschermt u tijdens uw training tegen alle elementen, is comfortabel om te dragen en ondersteunt uw prestaties ongeacht de omstandigheden. Deze laag beschermt u tegen wind, regen en kou en tegelijkertijd wordt de overbodige lichaamswarmte en transpiratievocht afgevoerd zonder dat uw lichaam overmatig afkoelt. Iedere kledinglaag is even belangrijk en zorgt ervoor dat de complete chain werkt! Zoekt u een complete set bovenkleding op basis van dit principe kijk dan onder het tabje kleding/set uitgebreid of klik hier www.vanbon-sport.nl/fietsen/productoverzicht.aspxOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X