Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Craft Active Extreme X Crewneck korte mouw Dames zwart

Craft ondershirt is gemaakt van gerecyclede stoffen, Uitermate geschikt voor inspanning bij temperaturen tussen de 10 en -5 graden

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 32%
Craft Active Extreme X Crewneck korte mouw Dames zwart
S
geen voorraad
M
geen voorraad
L
geen voorraad
XL
geen voorraad
Van: €49,95Nu: €33,95
in winkelwagen

Craft Active Extreme X Crewneck korte mouw dames zwart

De Craft Active Extreme X CN korte mouw is een dun, nauwsluitend t-shirt met lange mouwen. Het shirt heeft gaaspanelen voor een uitstekend lichaamstemperatuurmanagement.

Het Craft ondershirt is gemaakt van gerecyclede stoffen. De elastische stof die in een kanaal is gebreid dient om lucht vast te houden en warmte te bieden. De Coolmax-Air-vezel tegen de huid verbetert koeling en vochttransport. De mesh-inzetstukken bij de oksels zorgen voor een verbeterde ventilatie waar dit het meest nodig is. Dit product is gemaakt met SeaQual-polyester dat is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.

 

Uitermate geschikt voor inspanning bij temperaturen tussen de 10 en -5 graden.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X