Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Craft Cool Intensity roundneck shirt korte mouw dames wit

De Cool Intensity Baselayers hebben een strakke pasvorm

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 20%
Craft Cool Intensity roundneck shirt korte mouw dames wit
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
geen voorraad
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €49,95Nu: €39,95
in winkelwagen

Craft Cool Intensity roundneck shirt korte mouw dames

Cool Intensity Baselayers zijn gemaakt van dun, lichtgewicht en functionele polyesters met een unieke CoolMax Air technologie. Via een high-performance vezel wordt er een uitstekende ventilatie en transport van transpiratievocht geboden tijdens je workout met een hoge intensiteit in warme omstandigheden.

De Cool Intensity Baselayers hebben een strakke pasvorm, bodymapped mesh-structuren en een naadloos ontwerp waardoor comfort en functie verzekert worden tijdens je workout. De Cool Intensity RN SS is een thermoshirt met korte mouwen van Craft voor dames.

Het thermoshirt heeft een naadloos ontwerp, is gemaakt van dun materiaal en is licht van gewicht. Daarnaast beschikt het thermoshirt over een elastische koelende top met mesh-panelen



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X