Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

ASSOS DYORA RS winter bibtight Dames zwart

Race Serie Lijn de ultieme Bibtight met hoge kwaliteit

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 25%
ASSOS DYORA RS winter bibtight Dames zwart
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
geen voorraad
Van: €400,00Nu: €299,95
in winkelwagen
ASSOS DYORA RS winter bibtight Dames

De nieuwe Assos Dyora RS winter bibtight is de broek voor dames die ook in de winter blijven doortrainen. De Assos Dyora bibtight heeft een minimaal volume die gerichte bescherming geeft en met een maximaal ademend vermogen. Samen met de aerodynamische pasvorm biedt zelfs in de koudste omstandigheden de fietser de beste bescherming.

Assos legendarische Bonka-broek stond jaren synoniem voor de beste winterbescherming, omdat de soepele racepasvorm en betrouwbare isolatie ervoor zorgden dat zelfs tijdens de koudste wintermaanden de fietser op koers bleef, seizoen na seizoen.

Assos wist dat er op een paar belangrijke gebieden voor verbetering vatbaar waren. Met name verbetering op het aanpassen aan vrouwelijke atleten, namelijk op het gebied van meer gerichte bescherming en verhoogde stabiliteit, en tegelijk een vermindering van het totale gewicht. En dat is precies waar de DYORA RS Winter Bib Tights S9 zich laat zien.

 

Kenmerken ASSOS DYORA RS winter bibtight Dames

  • waterBarrier: Geoprene buitenlaag aan de onderkant van de broekspijp die water afstoot en zich aan de schoenen hecht.
  • Carbon Xbib: Elastisch materiaal uit één geheel, en dat omgevouwen is, en zo een ondersteunend A-frame vormt dat een beperkte verticale rek aan de achterkant levert. Boven de “X”-verbinding wordt een flexibeler materiaal gebruikt, dat een antibacterieel koolstofweefsel bevat, om vocht af te voeren en vooraan plat te blijven.
  • DWR: Durable Water Repellent-behandeling voor extra bescherming
  • Samenstelling: 42%PA/43%PL/2%PP/13%EA

 

Kenmerken Assos Dyora RS winter bibtight Zeem

  • DYORA RS Insert: Antibacteriële microvezel bovenlaag in 3D-basaltkleur. Een eerbetoon aan de lavasteen die ons kracht, stabiliteit en moed geeft.
  • superAir microShock foam: Een lichtgewicht open-cel-schuim met een schokabsorberende samenstelling die terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en de opening opvult zodra de positie in het zadel verandert door de verschuiving van het gewicht.
  • 3D waffle: Een gepatenteerd, drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.
  • goldenGate: Een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van de zeem onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid mogelijk is in deze gevoelige, roterende zone.
     

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X