Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Castelli Velocissima 2 Bibshort dames zwart

prefecte prijs/kwaliteitsverhouding dames broek met bretels met KISS Air2-zeem

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 20%
Castelli Velocissima 2 Bibshort dames zwart
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €99,95Nu: €79,95
in winkelwagen

Castelli Velocissima 2 Bibshort dames

Dit is CASTELLI'S performance bibshort uit de middenklassen, geweldig voor een lange duurrit of een snelle training binnen of buiten.

De Endurance Evolution-stof is een zeer modulus, erg matte Lycra® die extreem droog aanvoelt en precies de juiste compressie biedt. De tailleconstructie is naadloos en elastisch en is volledig plat.

De pijpuiteinden zijn onbewerkt en voorzien van verticale siliconen strepen, om de pijp op zijn plaats te houden zonder de druk die een rollade-effect veroorzaakt.

Een fantastische bibshort heeft een fantastische zeem! En de KISS Air2-zeem speciaal voor vrouwen is comfortabel en niet dik.

Endurance Evolution-stof voor een matte afwerking met hoge modulus-stretch Onbewerkte pijpuiteinden gaan rollade-effect tegen Verticale siliconen strips houden de pijp op zijn plaats

Goed zichtbare reflecterende patches op de achterkant van het been Mesh bretels Kiss Air2-zeem speciaal voor vrouwen voor comfort tijdens lange afstanden

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X