Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AGU Essential Prime bibshort Dames Red

Bibshort voor vrouwen met geïntegreerde base layer body van ademend, lichtgewicht micro mesh materiaal

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 11%
AGU Essential Prime bibshort Dames Red
XS
geen voorraad
S
geen voorraad
M
geen voorraad
L
geen voorraad
XL
geen voorraad
XXL
geen voorraad
Van: €89,95Nu: €79,95
in winkelwagen

AGU Essential Prime bibshort Dames

De Agu Essential Prime Bibshort heeft in tegenstelling tot de Essential Prime Short een geïntegreerd bovendeel dat meteen dienst doet als ondershirt.

Het bovendeel is gemaakt van lichtgewicht, ademend LT Weight micromesh, de broek zelf is uitgevoerd in Power Lycra (in 210 grams kwaliteit). Het bovendeel is zo open mogelijk uitgevoerd, voor de best mogelijke temperatuurregulatie, terwijl de Power Lycra een spier-ondersteunende werking heeft, waardoor vermoeidheid wordt tegengegaan.

Laser finished boorden met siliconen grippers aan de binnenkant houden de broekspijpen op hun plaats. De stiknaden zijn van het flatlock-type, wat ervoor zorgt dat huidafdrukken tot een minimum beperkt blijven. De nieuwe Red 120 zeem van High Impact Perforated foam (dikte 14 millimeter) is gemaakt voor veelvuldig gebruik en voor lange ritten. Om huidirritatie te voorkomen is deze zeem voorzien van subtiele hoogteverschillen, Skyving-technologie genaamd.

De Agu Essential Prime Bibshort is dan ook de ideale fietsbroek voor veeleisende en gevorderde damesfietsers.

De nieuwe Red 120 zeem van High Impact Perforated foam is ontworpen voor veelvuldig gebruik en voor lange ritten en garandeert het best mogelijke comfort voor degene die het uiterste uit zijn fietsbroek wilt halen. Deze korte broek is ook een ideale fietsbroek voor de veeleisende en ervaren fietser. Deze racebroek heeft een bretels sluiting met rits.

 

kenmerken AGU Essential Prime bibshort Dames

  • Flatlock naden
  • Laser finished band met siliconen grip
  • zomer broek
  • reflecterend
  • Incl bovenstuk welke fungeert als ondershirt
  • Met een nieuwe Red 120 zeem

 

Wasvoorschrift

Binnenstebuiten middels handwas (programma) op maximaal 30 graden zonder wasverzachter. Hang het product uit om te drogen.


Type Zeem

Red 120, Zowel bij langere ritten als frequenter gebruikprofiteert de gebruiker van de zeer hogedempingswaarde van het High ImpactPerforated foam. Verder is de zeemvoorzien van Skyving technologie, die irritaties op de huid voorkomt door subtiele hoogteverschillen in de zeem. Flexibel, comfortabel en stevig precies waar dat het meest nodig is.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X