Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos Ultraz Winter Sokken, per paar

Het rijden door de zwaarste winterse omstandigheden eist zijn tol van onze benen, en daarom wordt de juiste laagjes altijd het make-or-break-punt.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Assos Ultraz Winter Sokken, per paar
II (43 t/m 46)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
I (39 t/m 42)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€22,00
in winkelwagen

Assos Ultraz Winter Socks

Het rijden door de zwaarste winterse omstandigheden eist zijn tol van onze ledematen, en daarom wordt de juiste laagjes altijd het make-or-break-punt.

Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld voor deze situaties, gemaakt van een winterklare mix van polyester en wol. Deze mix met zware inslagen zorgt voor een robuust breisel dat de tenen, voet en enkel effectief isoleert, terwijl tegelijkertijd vocht door de garens naar het buitenoppervlak wordt geleid, zodat je voeten droog en comfortabel blijven in je schoenen.

Net als bij onze wintersokken, hebben we de boog gericht met een geribbelde band voor verdere ondersteuning en verbeterd ademend vermogen, samen met een contrasterende reflecterende band langs de achillespees voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X