Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits Zwart

BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits beschermen je tegen zowel koude als tegen natte weersomstandigheden. Ze zijn een ideale en allround aanvulling op jouw wieleroutfit.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 10%
BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits Zwart
37/38
geen voorraad
39/40
geen voorraad
41/42
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
43/44
geen voorraad
45/46
geen voorraad
47/48
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €49,95Nu: €44,95
in winkelwagen

BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits

zijn ontworpen voor bescherming tegen de kou en de regen. De overschoenen hebben een waterdichte laag van Neoskin materiaal en hebben daarboven een 3 mm dikke Neoprene laag voor de beste bescherming tegen regen en kou. Daarbij zijn de naden van de overschoenen volledig getapet, wat lekken voorkomt.

BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits zijn overschoenen zonder ritssluiting. De overschoenen moeten worden aangetrokken voordat je de schoenen aantrekt, dit zorgt voor meer comfort rondom het onderbeen en de voet. Verder zijn de schoenhoezen voorzien van extra sterke verstevigingen op de hiel en de neus. Dankzij deze verstevigingen wordt slijtage voorkomen en gaan de overschoenen langer mee. Daarnaast ben je tijdens donkere omstandigheden extra zichtbaar dankzij de reflecterende elementen.

 

BBB UltraWear BWS-25 Overschoen Zonder Rits

  • Collectie Winter: 2020/2021
  • Geschikt voor: Mtb schoenen / Raceschoenen
  • Weertype: Nat weer met 0-10 °C
  • Windproof: Ja
  • Reflecterende elementen: Ja


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X