Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

GripGrab Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Fietshandschoenen

De 100% winddichte en waterbestendige coating is beschermend tegen winters weer.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 20%
GripGrab Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Fietshandschoenen
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
2XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €79,95Nu: €63,95
in winkelwagen

GripGrab Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Fietshandschoenen

De GripGrab Nordic 2 Winddichte Deep Winter Lobster Handschoenen met drie vingers zijn gemaakt voor de koudste ritten in de winter wanneer de temperatuur zelden boven het vriespunt komt.

De bescherming tegen winterse kou wordt gerealiseerd door verschillende hoogwaardige materialen te combineren. De buitenlaag is 100% winddicht en heeft een uitstekend ademend vermogen. Het materiaal is voor 90% gerecycled en bovendien voorzien van een PFC-vrije waterafstotende DWR-coating. De isolatie in deze hoogwaardige handschoenen wordt gemaakt door het toonaangevende bedrijf Primaloft™.

De voering van de handpalm wordt gemaakt van 100% gerecycled Primaloft™ Gold materiaal. Dit compacte materiaal isoleert zelfs bij compressie zeer goed. De rug van de handschoen is gevoerd met Primaloft Gold Active+ materiaal (55% gerecycled).

Dit materiaal is erg licht en heeft een bijzonder hoog isolerend vermogen. De voering heeft bovendien een antigeurbehandeling, waardoor de handschoenen langer fris blijven ruiken.

De palmen van deze handschoenen zijn gemaakt van een duurzaam, synthetisch suède, met slim geplaatste padding en een siliconengrip voor optimaal comfort, maximale controle en bescherming tegen winters weer.

Het lobster-ontwerp van deze handschoenen is verbeterd met een geoptimaliseerde vingersplitsing, waarbij je de wijsvinger afzonderlijk kunt bewegen om gemakkelijker te remmen en te schakelen op je racefiets of mountainbike.

Met de wijsvinger en duim kun je het touchscreen van je telefoon of navigatietoestel bedienen. De reflecterende details verbeteren je zichtbaarheid bij weinig licht en zorgen ervoor dat handgebaren meer opvallen in het stadsverkeer.

 

Kenemerken  GripGrab Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster

  • Lobster model houdt warmte beter vast
  • Uitmuntende isolerende eigenschappen
  • Hoogwaardige PrimaLoft™ isolatie
  • Volledig winddicht en waterafstotend
  • Touchscreen compatible
  • Padding en siliconen grips
  • Reflecterende elementen
  • Gerecyclede materialen en PFC-vrij


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X