Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Castelli Nano Flex 3G armstukken zwart

De Nano Flex armstukken zijn fantastisch in droge omstandigheden, maar bieden ook extra bescherming en warmte in natte omstandigheden.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 10%
Castelli Nano Flex 3G armstukken zwart
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
geen voorraad
Van: €40,00Nu: €36,00
in winkelwagen
Castelli Nano Flex 3G armstukken

De Castelli Nano Flex 3G armstukken zijn van de Nano Flex materiaal gemaakt. Doordat de Nano Flex 3G stof nu nog verder ontwikkeld is houden deze armstukken je nog langer droog. Toch is de stof goed ademend. 

Kies Nano Flex voor warmers die fantastisch zijn in droge omstandigheden, maar die ook extra bescherming en warmte geven in natte omstandigheden. Castelli heeft de categorie van waterafstotende thermische stoffen als het ware uitgevonden en Castelli's eigen Nano Flex wordt vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Voor alle omstandigheden, zonder compromissen. Da Nano Flex eigenschapen blijven ook na 10 wasbeurten nog altijd bewaard.

De binnenkant van de armstukken voelt zacht en warm aan. Door de dubbelzijdige siliconen grippers blijven de armstukken goed op hun plek zitten tijdens het fietsen. De flatlock met een enkele naad zorgen ervoor dat het niet gaat irriteren zodat je de armstukken ook comfortabel zitten tijdens de langere ritten. Dit zorgt allemaal voor de maximale comfort.

 

Kenmerken Castelli Nano Flex 3G armstukken
  • Water afstotend Nano Flex stof
  • Flat-lock naden   
  • Double-zijdige silicone grippers zodat het is zijn plaats blijft
  • Gewicht: 66 gram


BUNDEL!
Castelli Nano Flex 3G arm- en beenstukken zwart
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X