Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Shokz OpenRun Pro koptelefoon

voorzien van de nieuwste bone conduction technologie van de 9e generatie met twee toegevoegde basversterkers en comfortabele pasvorm met open oor.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 5%
Shokz OpenRun Pro koptelefoon
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €189,95Nu: €179,95
in winkelwagen

Shokz OpenRun Pro koptelefoon

De OpenRun Pro, is het meest premium model van Shokz ooit.

De Shokz OpenRun Pro is voorzien van de nieuwste bone conduction technologie van de 9e generatie met twee toegevoegde basversterkers en comfortabele pasvorm met open oor.

 

COMFORT MET OPEN-EAR

Het 20% kleinere formaat dan andere modellen zorgt voor de beste pasvorm tot nu toe. De OpenRun Pro biedt de hele dag comfort. Behaal uw trainingsdoelen en blijf op de hoogte van verkeer, voetgangers, fietsers en meer met OpenRun Pro.

VERBETERDE BAS

Ervaar best-in-class audio via je jukbeen, aangedreven door 9e generatie bone conduction technologie, Shokz TurboPitch™-technologie. Met twee toegevoegde basversterkers kun je elke noot, beat en refrein van je favoriete audio ervaren, wat resulteert in een eersteklas geluidskwaliteit.

10 UUR BATTERIJ DUUR EN SNEL OPLADEN

10 uur muziek en oproepen om je energie te geven tijdens tweedaagse of lange trainingssessies. OpenRun Pro heeft ook een Quick Charge-functie van 5 minuten voor een batterijduur van maximaal 1,5 uur.

IP55 WATERDICHTE STANDAARD

Een IP55-classificatie die stof en vocht doorstaat. Duurzaam genoeg om regenachtige runs, zweterige ritten of andere ruige omstandigheden te weerstaan.

DUBBELE RUISONDERDRUKKENDE MICROFOON

Neem een gesprek aan, waar u ook aan het trainen bent. OpenRun Pro is uitgerust met een dubbele ruisonderdrukkende microfoon, zodat je helder en duidelijke gesprekken kunt voeren.

Over Shokz (voorheen AfterShokz)

Met ingang van 29 december 2021 is de merknaam AfterShokz officieel veranderd in Shokz. Shokz is opgericht in 2011 in Syracuse, New York, in de Verenigde Staten. Met een wereldwijde verkoop van meer dan 6 miljoen producten is Shokz marktleider op het gebied van bone conduction koptelefoons. En met meer dan 1000+ toegepaste patenten wereldwijd probeert Shokz continue de gebruikerservaring te verbeteren en bone conduction verder te innoveren.

 

In de verpakking:

  •  OpenRun Pro koptelefoon
  •  opbergtasje
  •  Magnetic oplaadkabel


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X