Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin HRM-Dual hartslagband zwart/grijs

Premium real-time hartslagmeter compatibel met bluetooth

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 14%
Garmin HRM-Dual hartslagband zwart/grijs
one size
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €69,95Nu: €59,95
in winkelwagen

HRM-Dual hartslagmeter

Deze Hartslagmeter is de constante factor tijdens het fietsen. Met de Garmin HRM-Dual hartslagband beschik je over real-time trainingsdata, met de accuraatheid die je van Garmin gewend bent. Deze hartslagmeter heeft een batterijduur van 3,5 jaar bij een gemiddeld gebruik van 1 uur per dag.

Met deze Garmin hartslagband ontvang je real-time trainingsdata over je hartslag, ook op je trainingsapparaten. De real-time hartslaggegevens van de Garmin HRM-Dual geven je de meest accurate trainingsinformatie, zodat jij precies kan zien hoe je het doet.

Via ANT+ en Bluetooth-verbindingen koppel je de hartslagband eenvoudig met je Garmin-toestel, en online trainingsprogramma's zoals Zwift, compatible fitnessapparatuur in de sportschool of thuis en bijvoorbeeld je smartphone.

Betreft een OEM verpakkingOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X