Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Enduro™ 2 sporthorloge Carbon Grey DLC-titanium

Gebruik zonne-energie, dit zorgt voor een extra lange GPS-batterijlevensduur zodat je de volgende ultra-race kunt overleven

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 9%
Garmin Enduro™ 2 sporthorloge Carbon Grey DLC-titanium
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €1099,99Nu: €999,00
in winkelwagen
Garmin Enduro™ 2 sporthorloge Carbon Grey

Gebruik zonne-energie, dit zorgt voor een extra lange GPS-batterijlevensduur zodat je de volgende ultra-race kunt overleven, terwijl de energiebesparende positienauwkeurigheid en ingebouwde kaarten je helpen je weg te vinden.

 

BATTERIJ OPLADEN MET ZONNE-ENERGIE
De batterij gaat tot 34 dagen mee in de smartwatch-modus - met nog eens 12 dagen wanneer je de batterij oplaadt via zonne-energie2 - voor een ononderbroken beeld van je gezondheid en fitness, en tot 150 uur in de GPS-modus met opladen via zonne-energie1 om je prestaties tijdens trainingen en wedstrijden bij te houden.

GEMAAKT VOOR EXTREME OMSTANDIGHEDEN
Het robuuste, geavanceerde en lichte ontwerp heeft een groot 1,4″ display dat op zonne-energie wordt opgeladen en een behuizing van 51 mm met saffierlens. De UltraFit band biedt comfort op lange afstand, zelfs in zware omstandigheden.

AANRAAKSCHERM EN KNOPPEN
Traditionele knopbediening die in elke omgeving werkt, wordt gecombineerd met een snel reagerend, nieuw aanraakscherm voor snelle toegang tot selecties en functies.

 

Kenmerken Garmin Enduro™ 2 sporthorloge Carbon Grey
 • Schermgrootte: Diameter 1,4″ (35,56 mm)
 • Type scherm: In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • Schermresolutie 280 x 280 pixels
 • GPS: Ja
 • Gewicht: 70 g (alleen behuizing: 64 g)
 • Zonne-energie biedt de beste levensduur van batterij in zijn klasse voor de langste races.
 • De batterij gaat tot wel 150 uur mee in de GPS-modus en wordt opgeladen op zonne-energie1.
 • SatIQ™ technologie maximaliseert de levensduur van de batterij zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid die je nodig hebt.
 • Weet waar je moet zijn met TopoActive kaarten en de NextFork™ kaartgids.
 • Met de superheldere ledzaklamp kun je jouw omgeving in de gaten houden.
 • Via prestatiegegevens op basis van scores til je jouw training naar een hoger niveau.

 

ULTRA RUN-ACTIVITEIT
Gebruik de ultrarunactiviteit met rusttijd en leg de tijd vast die je doorbrengt bij hulpposten.


ADVENTURE RACE-APP
Deze Met dit activiteitenprofiel kun je jouw hartslag, de hoogte, segmenttijden en andere gegevens bekijken wanneer de race van start is gegaan. In deze modus wordt GPS geregistreerd, maar deze modus is niet beschikbaar voor weergave, in overeenstemming met de regels voor avonturenraces. Op een overzichtsscherm kun je zelfs je eindtijd bij het racecomité controleren.


CLIMBPRO
Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.


PACEPRO™ TECHNOLOGIE
Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.


VOOR HELLING GECORRIGEERD TEMPO
Raak niet uitgeput voordat de activiteit voorbij is. Nadat je de gegevensvelden in de hardloopactiviteit hebt geconfigureerd, snap je hoe je jouw tempo over wisselend terrein kunt aanpassen om volgens schema te presteren.


VISUELE RACEPROGNOSE
Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.


WARMTE- EN HOOGTEACCLIMATISATIE
Bereid je voor op elke omgeving. Wanneer je de smartphone koppelt, kun je zien hoe je lichaam zich in verschillende omgevingen gedraagt warmte- en hoogteacclimatisatie.


PRESTATIEGEGEVENS
Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trail running, hersteladvies en meer.


AUTOMATISCHE RUST-TIMER
Tijdens een ultrarun-activiteit houdt je watch automatisch de tijd bij die je op een hulpstation of controlepunt hebt doorgebracht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken als jij je hardloopsessie onderbreekt.


Meer manieren om jezelf sterker te maken.

INGEBOUWDE SPORTAPPS
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.


HERSTELTIJDADVIES
Na elke workout hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.


DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse aanbevelingen voor hardlopen en fietsen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.


OFF-PISTE SKIËN EN SNOWBOARDEN
Blijf op de hoogte als je off-piste gaat skiën en snowboarden. Houd je enthousiasme voor sneeuw bij met gegevens om je inspanningen naar boven en beneden te analyseren.


XC SKI-DYNAMICA
Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ Plus borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.


FUNCTIES VOOR SURFERS
Bereid je voor op de golven. Deze watch werkt met Surfline Sessions™ dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera3 surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.


MTB DYNAMICA
Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit™ en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.


HRV-STATUS
Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagwisselingen terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.


HARDLOOPVERMOGEN AAN DE POLS
Zie hoeveel vermogen je verbruikt op paden en wegen, zodat je controle hebt over je inspanning en je training nog meer kunt verbeteren. Geen accessoire nodig.


TRAININGSSTATUS
Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je meer inzicht in je totale inspanning, zodat je weet of je productief traint, piekt of jezelf overbelast.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X