Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

GARMIN Forerunner 945 sporthorloge zwart

Superieure GPS smart-watch voor hardlopen en triatlon met muziek

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 17%
GARMIN Forerunner 945 sporthorloge zwart
direct uit voorraad leverbaar
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €499,00Nu: €414,95
in winkelwagen

GARMIN Forerunner 945 sporthorloge

 

EXTRA LANGE LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
De batterij gaat tot 2 weken mee in de smartwatch-modus en 10 uur in de GPS-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste race te doorstaan.

ELITE HARDLOOPWATCHDESIGN

Als elk beetje gewicht verschil maakt, vecht jij jezelf naar de finish met een lichtgewicht smartwatch die niet te veel weegt.

MATERIALEN GEREED VOOR DE MARATHON
De Forerunner 945 is de concurrentie ver vooruit met een hoogwaardige siliconen band en een ultraduurzame Corning® Gorilla® Glass DX-lens.

HARTSLAGMETING OP DE POLS
Ontvang hartslaggegevens3 samen met waarschuwingen als je hartslag hoog blijft terwijl je in rust bent. Meet hoe hard je hart werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water.

INGEBOUWDE SPORTAPPS
Voorzie je workoutroutine van activiteitenprofielen voor fietsen, zwemmen in een zwembad of in open water, hardlopen, crosstrainer, stepapparaat en meer.

GARMIN COACH
Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan je doelen. Workouts worden direct naar je horloge gesynchroniseerd.

MULTI-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

HARDLOOPDYNAMICA
Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire meet de Forerunner 945 essentiële hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

VO2 MAX
Train slimmer met VO2 MAX een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

PRESTATIECONDITIE
Analyseer tijdens het hardlopen je tempo, hartslag en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van jouw huidige vermogen om te presteren .

TRAININGSSTATUS
Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met jouw training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

TRAINING EFFECT
Bekijk hoe je workouts van invloed zijn op de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob TRAINING EFFECT feedback.

TRAININGSBELASTING
Deze waarde meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijkt die met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

HERSTELTIJD
Na elke workout laat de ingebouwde hersteltijdadviseur je weten hoe lang je moet rusten voordat je weer een grote inspanning doet. Hij houdt zelfs rekening met dagelijkse stress, slaap en dagelijkse activiteiten buiten workouts.

FULL-COLOUR KAARTEN
Of je nu hardloopt in de straten van de stad of over dicht begroeide paden, de ingebouwde kaarten van de Forerunner 945 houden je op het juiste pad.

CLIMBPRO
Gebruik de ClimbPro klimplanner op gedownloade koersen om realtime informatie over jouw huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE
Volg een route of koers met behulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

RONDRIT PLANNEN
Voer de afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je naar je vertrekpunt terugbrengen. Dankzij Trendline™ popularity routing vind je de beste plaatselijke routes.

PULSE OX SENSOR
De Pulse Ox-sensor5 om de pols bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus in het bloed ter ondersteuning van geavanceerde slaapmonitoring en acclimatisering op grote hoogten.

BODY BATTERY™ ENERGIEMONITOR
Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS
Gebruik de Garmin Connect ™ app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en meer. Ontvang zelfs details op je watch met de Menstrual Cycle Tracking widget en de Pregnancy Tracking app.

MUZIEK OP DE POLS
Synchroniseer jouw afspeellijsten van geselecteerde muziekstreamingservices6, zoals Deezer, Amazon Music en Spotify®, rechtstreeks naar je watch. De Forerunner 945 kan maximaal 1.000 muzieknummers opslaan.

GARMIN PAY™ BETAALOPLOSSING
Ga nog sneller langs de kassa en selecteer openbaar vervoerssystemen met de Garmin Pay™ contactloze betaaloplossing1.

SMARTPHONE MELDINGEN
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone .

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES
Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties3 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.

SMART TRAINER-BEDIENING
Bedien je Tacx® Smart Trainer via ANT+® technologie voor simulatie van cursussen, automatische veranderingen in weerstand en workoutprompts wanneer je koersen of workouts gebruikt vanaf je watch.

CONNECT IQ™ STORE
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store .

SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT™
Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

LIVETRACK FUNCTIE
Gebruik LiveTrack om vrienden en familie je real-time locatie te laten volgen en zelfs je hele vooraf geplande route te laten bekijken. Wees er zeker van dat je dierbaren precies weten waar je hardloopt of rijdt

SYNCHRONISEREN MET GARMIN CONNECT™
Upload je activiteiten naar de Garmin Connect app voor interactie met een bloeiende online community waar je onderweg contact kunt maken en wedstrijdjes kunt houden, en zelfs je triomfen kunt delen via sociale media.

CONNECT IQ™ STORE
Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store .

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X