Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Polar Grit X Pro titan multisporthorloge

Geschikt voor elke omgeving!

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
Polar Grit X Pro titan multisporthorloge
geen voorraad
€599,00
in winkelwagen

De doos van de Polar Grit X Pro titan multisporthorloge bevat:

 • Grit X Pro Titan horloge
 • Polsband van geperforeerd leer
 • FKM polsbanden
 • USB-oplaadkabel

 

Gewicht Polar Grit X Pro titan multisporthorloge:

 • Met de polsband van geperforeerd leer, totaalgewicht: 53 g
 • Met de polsband van FKM, totaalgewicht: 73 g
 • Zonder polsband: 41 g

 

Display:

 • 1,2 inch in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
 • 240×240
 • Kleuren touchscreen (altijd actief)Materiaal:

 

Materiaal

 • Titanium kast
 • Achterkant van polymeer, met glasvezel versterkt
 • Saffierglas met anti-vingerafdrukcoating

 

Polsband:

 • M/L: polsomtrek 145-215 mm
 • 22 mm FKM fluoroelastomeer
 • 22 mm geperforeerd leer
 • Compatibel met standaard 22 mm quick release-horlogebandjes.

 

Waterbestendigheid

 • Waterdicht (WR100)

 

Polar Grit X Pro titan multisporthorloge

Het Polar Grit X Pro Titan is een premium sporthorloge voor sporters die hun grenzen willen opzoeken en willen trainen met geavanceerde trainingsfuncties.

De Polar Grit X Pro Titan is ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen en zo slimmer te kunnen trainen en herstellen. Het multisporthorloge bevat alle premium technologieën van Polar in één.

De behuizing van de Polar Grit X Pro Titan is 15% lichter dan die van andere Polar Grit X Pro horloges. De ultrasterke titanium behuizing maakt dit horloge de beste keuze voor de meer extreme gebruiksomstandigheden, zodat je je hart kunt volgen waar je ook gaat.

Dankzij de ultralange batterijduur, ongeëvenaarde nauwkeurigheid van de GPS en Polar Precision Prime™ hartslagmeting kun je de meest veeleisende situaties aan.

Het horloge biedt je verfijnde navigatiehulpmiddelen, altijd actieve outdoor functies en de optimale trainingsoplossingen van Polar. Hierdoor kun je je hart volgen ongeacht waar je heen gaat.

Bovendien krijg je met de Polar Grit X Pro toegang tot Polar Flow, Polar’s ultieme trainingsplatform - de uitgebreide tools van Polar Flow voor trainingsplanning en -analyse voorzien je van automatische trainingsdagboeken, voortgangsrapporten en nog veel meer, zodat je beschikt over alles wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen.

Met het wereldwijde GPS navigatiesysteem kun jij grenzen over. Train overal ter wereld met de beste plaatsbepaling.

De ingebouwde GPS werkt samen met de wereldwijde navigatiesatellietsystemen GLONASS en Galileo, en het regionale navigatiesatellietsysteem QZSS voor Oost-Azië en Oceanië om je overal op de planeet nauwkeurige gegevens over je snelheid, afstand en route te verstrekken.

 

Polar Precision Prime™

Met de Polar Precision Prime sensorfusie technologie meet je je hartslag aan de pols. Deze techniek combineert optische hartslagmeting met andere sensor technologieën. De licht detectoren dringen dieper binnen in de huid en registeren het terugkerende licht. Zo voorkom je afwijkingen door eventuele bewegingen die het hartslagsignaal zouden kunnen verstoren en tot onnauwkeurige metingen zouden kunnen leiden.

 

Turn-by-turn route begeleiding

Ga op avontuur! Met de De Polar Grit X Pro kun je erop vertrouwen dat je veilig op pad kunt gaan zonder de weg kwijt te raken. Plan gedetailleerde routes op de kaart met Komoot, synchroniseer ze met je horloge en krijg turn-by-turn routebegeleiding tijdens je run. De nauwkeurige planning- en navigatietechnologie van Komoot maakt het je gemakkelijk om meer van de omgeving te ontdekken, of je nu kiest voor hiken, trailrunnen of een duurloop.

 

Hoogteprofielen

Alle hellingen, bergen of heuvels die je op bent gezwoegd tijdens je run zijn visueel weergegeven in je persoonlijke hoogteprofiel. De Polar Grit X Pro meet je hellingshoeken, hoogteprofielen, barometrische hoogte, stijgingen en dalingen en geeft deze weer.

 

Training Load Pro™

Wanneer je traint, belast je de verschillende systemen van je lichaam. Training Load Pro geeft je waarden voor de belasting van zowel je cardiovasculaire (cardiobelasting) als musculoskeletale systeem (spierbelasting) na elke inspanning. Met Perceived Load kun je beoordelen hoe gespannen je je voelt. De trainingsbelasting wordt in kaart gebracht en de lange termijn belasting wordt ook gemeten.

 

Hardloopvermogen

Tijdens het hardlopen werkt je lichaam tegen zwaartekracht en wrijving en heeft het veel vermogen nodig om beide krachten te overwinnen. Hardloopvermogen is de berekening van je energie-output in relatie tot je werktempo. Dit wordt gemeten in watt. Hoe sneller je werkt, hoe hoger het vermogen. Uniek aan Polars Hardloopvermogen zijn nauwkeurige, wetenschappelijk gevalideerde gegevens die weergegeven worden in zeer responsieve resultaten, consistent zonder dat er extra sensoren voor nodig zijn.

 

FuelWise™ energie-assistent

Tijdens de lange duurlopen moet je je lichaam van energie voorzien door koolhydraten te nuttigen en regelmatig te drinken. De FuelWise™ energie-assistent geeft je slimme ‘reminders’ om koolhydraten en drankjes aan te vullen en je te helpen je energie op peil te houden tijdens lange sessies. Het gaat hier om een horloge maat M/L met een polsomtrek van 145-215 mm.

 

Saffierglas

Stoer, krasbestendig, superieure kwaliteit - saffier is een van de sterkste natuurlijke transparante mineralen op aarde. Polar koos dit glas voor de lens zodat je horloge op alles is voorbereid.

 

 

Bestand tegen extreme omstandigheden
Krasbestendig saffierglas en FKM (elastomeer) bandjes van hoge kwaliteit. MIL-STD-810G militaire standaard en waterbestendig tot 100 meter.

Hellingen en route gevisualiseerd
Bekijk de stijgings-en hoogteprofielen voor elke beklimming en afdaling op je route. Op die manier weet je precies waar je bent en hoe ver je nog te gaan hebt.

Nieuwe always on outdoor functies
Het gloednieuwe navigatiedashboard toont permanent een hoogtemeter, een en uw positiecoördinaten. Het dashboard toont je ook de tijd van zonsopgang en zonsondergang.

Neem dezelfde route terug
Met de functie Terug Naar Start kan je via dezelfde route als de heenreis naar je beginpunt terugkeren.

Key features:

Ultralange batterijduur
Verlengde levensduur van de batterij voor maximaal 40 uur training en maximaal 7 dagen in de horlogemodus met continue hartslagmeting.

Totale weerstand
Krasbestendig saffierglas en topkwaliteit FKM (elastomeer) armbanden. Voldoet aan de militaire normen MIL-STD-810G en is waterbestendig tot 100 meter.

GPS-Nauwkeurigheid op optische HR-meting
HR-volgsysteem op basis van Polar Precision Prime-technologie. De Grit X Pro werkt met GLONASS, Galileo en QZSS satellietpositioneringssystemen.

Outdoor sportdashboards
De gloednieuwe navigatiedashboards geven permanent een hoogtemeter, een kompas en je coordinaten weer. Het daglicht dashboard toont je de tijd van zonsopgang en ondergang, en schermering.

Automatische nachtherstelmeting
Met de functies Nightly Recharge en Sleep Plus Stages kan je de kwaliteit van je slaap controleren.

Energiebronnen&a

Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X