Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Forerunner 735XT multi sport horloge Tri-bundle zwart/grijs

Geavanceerd GPS-multisporthorloge met Garmin Elevate™ hartslagmeting op de pols

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 23%
Garmin Forerunner 735XT multi sport horloge Tri-bundle zwart/grijs
geen voorraad
Van: €399,99Nu: €309,95
in winkelwagen

Garmin Forerunner 735XT multi sport horloge Tri-Bundle

  • Meet uw hartslag op de pols – vrijuit fietsen en hardlopen
  • Biedt geavanceerde fiets-, zwem7- en hardloopdynamiek1 om grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en veel meer vast te leggen
  • Biedt VO2 max-schatting, lactaatdrempel2, racevoorspelling en hersteladvies
  • Connected functies3: smartphone meldingen, automatisch uploaden naar Garmin Connect™, real-time laten volgen met LiveTrack en meer
  • Aanpasbaar met gratis wijzerplaten, apps en meer via Connect IQ™

 

In de verpakking:

  • Forerunner 735XT GPS-horloge
  • HRM-Tri™ monitor
  • HRM-Swim™ monitor
  • Laad-/gegevensclip
  • Documentatie

 

U doet het allemaal, nu kan uw horloge het ook

Word een betere atleet op de baan en in het water met Forerunner® 735XT. Dit GPS-multisporthorloge is voor atleten die uitgebreide gegevens tijdens trainingen en wedstrijden willen. Dankzij het kleinere formaat en de comfortabele band is de 735XT het ideale horloge om u door uw workout en werkdag te helpen.

Het werkt ook als een activity tracker om uw stappen, calorieën en slaap te meten. Krijg de gegevens die u nodig hebt om uw resultaten van gisteren te verbeteren.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, triatlon

Uw routine is alles behalve routinematig. Met de Forerunner 735XT kunt u gemakkelijk uw prestaties verbeteren dankzij de geïntegreerde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken en krachttraining.

Met de automatische multisportfunctie kunt u tijdens trainingen of duatlon-/triatlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 735XT is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen — en zelfs zwemmen in het zwembad. Maak uw eigen aangepaste workouts en download gratis workouts van Garmin Connect.

Laat uw hart sneller slaan

Alleen de hartslag op de pols meten is misschien genoeg voor een wedstrijd, maar voor uw trainingen en herstel wilt u uitgebreidere gegevens. Met de Forerunner 735XT krijgt u die volop.

Hier zijn enkele voorbeelden van de geavanceerde gegevens die u verkrijgt met de hartslagband: Hardloopdynamiek¹ zoals grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en meer VO2 max-schatting, lactaatdrempel, racevoorspelling en hersteladvies Hartslag onder water tijdens zwemmen4



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X