Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Forerunner 935 Horloge Triathlon Bundel Geel

Comfortabel horloge met geavanceerde hardloop- en multisportfuncties van slechts 49 gram dat u de hele dag kunt dragen incl HRM tri en HRM swim sensoren

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 18%
Garmin Forerunner 935 Horloge Triathlon Bundel Geel
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €599,00Nu: €489,95
in winkelwagen

Garmin Forerunner 935 Horloge 

Wie heeft de gedetailleerde informatie die de Garmin Forerunner 935 biedt, zoals hardloopdynamica, polshartslagmeting, trainingsstatus, FTP en VO2 max., echt nodig?

Een toegewijde atleet, zoals u, die elke dag beter wil presteren.

Met dit premium GPS-hardloop-/triathlonhorloge kunt u uw trainingen en herstel optimaliseren om een betere atleet te worden.

 

Meet uw prestaties en evalueer uw trainingen en herstel

Hoe effectief is uw huidige trainingsplan eigenlijk? Met de Garmin Forerunner 935 kunt u de effectiviteit van uw trainingen en herstel meten, zodat u zich beter kunt voorbereiden op een wedstrijd of trainingscyclus. Trainingsstatus is een nieuwe prestatiemeetfunctie, die automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert en aangeeft of u effectief, optimaal of te intensief traint.

Het nieuwe anaerobe trainingseffect geeft u onmisbare inzichten in uw trainingsprestaties aan de hand waarvan u kunt bepalen of u met uw trainingen uw prestatievermogen verbetert.

U kunt ook uw algehele trainingsbelasting bekijken, die uw trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met uw optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

 

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, lange afstanden lopen.. 

Uw routine is alles behalve routinematig. De Forerunner 935 heeft ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken, krachttraining en meer, zodat u alles gemakkelijk kunt aanpassen aan uw activiteit.

 

Ongeëvenaarde batterijlevensduur

De batterij gaat langer mee dan uw langste training. Ook tijdens een Ironman of ultramarathon kunt u op deze batterij vertrouwen. De Garmin Forerunner 935 biedt in GPS-modus een batterijlevensduur tot 24 uur en in de UltraTrac batterijbesparende stand een batterijlevensduur tot 60 uur. En bij dagelijks gebruik als smartwatch gaat de batterij na één keer opladen wel 2 weken mee.

 

kenmerken Garmin Forerunner 935 Horloge 

  • Comfortabel horloge met geavanceerde hardloop- en multisportfuncties van slechts 49 gram dat u de hele dag kunt dragen
  • Ingebouwde barometer voor het meten van hoogteverschillen, plus hoogtemeter en elektronisch kompas om de juiste koers aan te houden
  • Biedt allerlei functies om uw prestaties te meten, waaronder Trainingsstatus om aan te geven of u te veel of te weinig traint
  • Geavanceerde dynamica2 voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
  • Levensduur van batterij: Maximaal 2 weken in horlogemodus, maximaal 24 uur in GPS-modus, maximaal 50 uur in UltraTrac™ modus (met polshartslagmeter) of maximaal 60 uur in UltraTrac™ modus (zonder polshartslagmeter)
  • HRM-tri sensor: Verbeter uw triatlonervaring door HRM-Tri te koppelen met uw compatibele toestel. De HRM-Tri slaat hartslaggegevens op wanneer u onder water bent en stuurt die vervolgens door naar het toestel. Onze kleinste en lichtste module past binnen de breedte van de band. De zachte afgeronde hoeken en afgedekte naden maken de band bijzonder comfortabel, ook buiten het water. 
  • HRM-Swim sensor: Til uw training naar een hoger niveau door HRM-Swim te koppelen met uw Forerunner®. De slanke antislipband is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het zwembad en blijft zelfs bij het afzetten tegen de kant op zijn plaats zitten. Wanneer u uit het water bent en wanneer uw bovenlichaam uit het water komt tijdens het zwemmen, worden real-time hartslag, interval-samenvattingen en opgeslagen hartslaggegevens verzonden naar uw Forerunner.

 

In de verpakking:

  • Forerunner 935 GPS-horloge geel
  • 1 extra set polsbanden (zwart)
  • HRM-Tri™ monitor
  • HRM-Swim™ monitor
  • Snelsluitingspakket
  • Oplaadkabel
  • Handleidingen

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X