Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Tactix GPS horloge

De Garmin Tactix is een zeer bijzonder outdoor horloge welke uitgerust is met JumpMaster-functie (voor parachute springen) en ABC-sensoren; hoogtemeter, barometer, kompas.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 16%
Garmin Tactix GPS horloge
geen voorraad
Van: €399,00Nu: €336,95
in winkelwagen

Garmin Tactix GPS Horloge

De Garmin Tactix is een zeer bijzonder outdoor horloge welke uitgerust is met JumpMaster-functie (voor parachute springen) en ABC-sensoren; hoogtemeter, barometer, kompas.

Het pakket bevat:

  • Garmin Tactix GPS horloge
  • USB kabel
  • Netlader
  • Snelstartgids

 

Garmin Tactic kenmerken

Deze ingebouwde sensoren voorzien je van de meeste gedetailleerde gegevens zoals nauwkeurige stijging en daling, weersveranderingen en je vindt de weg of je nu in beweging bent of stil staat.

De Garmin Tactix heeft draadloze ANT+ technologie aan boord. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de Tempe sensor aan het horloge te koppelen waarmee de temperatuur zeer nauwkeurig kan worden berekend. Ook maakt ANT+ het mogelijk om een compatibel hartslagband, snelheid/cadanssensor en footpod met het horloge te verbinden.

Ook kan er verbinding worden gemaakt met de Garmin Virb en Virb Elite actiecamera’s, met het horloge kan de camera op afstand worden bedient. Dankzij de combinatie van het GPS, 3 assig elektronisch kompas kan je altijd na gaan waar je bent, waar ook ter wereld.

Met de TracBack functie kan je aan de hand van het spoorlog altijd weer terug navigeren naar het beginpunt of andere locatie die is vastgelegd. De robuuste en duurzame behuizing van de Garmin Tactix is schokbestendig. De afdekplaat is gemaakt van krasbestendig mineraalglas. Op het grote LCD scherm kan groene verlichting worden geactiveerd. Er is voor de kleur groen gekozen omdat tactische eenheden van het leger dit gebruiken om tijdens nachtmissies niet opgemerkt te worden maar toch belangrijk gegevens van het horloge te kunnen aflezen.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X