Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Sigma Rox 11.1 EVO Gps Zwart fietscomputer

Met haar meer dan 150 functies navigeert en ondersteunt de fietscomputer je

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 21%
Sigma Rox 11.1 EVO Gps Zwart fietscomputer
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €169,95Nu: €134,95
in winkelwagen

Sigma Rox 11.1 EVO Gps Zwart fietscomputer

MULTIFUNCTIONELE GPS TRAININGSCOMPUTER

Ongeacht of je nu op jacht bent naar de beste prestaties, jezelf op je individuele niveau fit wilt houden of je routes met vrienden en familie wilt delen: de ROX 11.1 EVO fietscomputer is je perfecte trainingspartner voor je indoor- en outdoor-training of wedstrijd.

Behalve de talrijke trainingsfuncties biedt de GPS fietscomputer navigatie, gestructureerde workouts almede een koppeling met externe sensoren. Je kunt je helemaal op je prestaties concentreren, de ROX 11.1 EVO doet de rest. Dankzij de LIVE functie kun je jouw data altijd via de SIGMA RIDE app bekijken en analyseren.

TOPKLASSE FUNCTIES
Met haar meer dan 150 functies navigeert en ondersteunt de fietscomputer je betrouwbaar bij je training, je wedstrijd of tijdens een rit met je vrienden. De ROX 11.1 EVO levert je alle data betrouwbaar en in real-time. Snelheid en afstand via GPS, barometrische hoogtemeting en navigatie horen naast de compatibiliteit met de E-bike en externe sensoren tot de functionaliteit.

De geïntegreerde Crash Alert stuurt een melding naar je contacten voor noodsituaties in geval van een valpartij. Smart Notifications informeren je tijdens de rit over inkomende oproepen en berichten. Creëer workouts in een dienst naar keuze en importeer deze als FIT op je ROX 11.1 EVO.

 

JE PERSOONLIJKE PROFIEL
Je vrijheid kent geen grenzen. Op de de ROX 11.1 EVO zijn al vier van de maximaal 20 mogelijk sportprofielen voorgeïnstalleerd. Maak je eigen sportprofielen aan en gebruik de ROX 11.1 op verschillende fietsen. Zes verschillende trainingsweergaven met één tot zes datavelden kunnen met de SIGMA RIDE app geheel volgens jouw wens worden geconfigureerd en met kleur worden geaccentueerd. Zo houd je jouw persoonlijke doelen altijd in het oog. Andere schermen zijn voor workout en de navigatie geïnstalleerd. Ook voor aangesloten FE-C Smart-Trainers kan een extra datapagina worden opgeroepen. Verbind je ROX met een smartphone en volg je prestaties direct in het live scherm van de SIGMA RIDE app.

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X