Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

GARMIN ETREX 30X WEST-EUROPA

Handheld GPS met 3-assig kompas, verbeterd scherm en vooraf geladen kaarten Kristalhelder kleurenscherm van 5,6 cm (2,2 inch)

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 14%
GARMIN ETREX 30X WEST-EUROPA
geen voorraad
Van: €249,00Nu: €214,95
in winkelwagen

GARMIN ETREX 30X WEST-EUROPA

Handheld GPS met 3-assig kompas, verbeterd scherm en vooraf geladen kaarten Kristalhelder kleurenscherm van 5,6 cm (2,2 inch) Vooraf geladen Garmin ActiveMap van West-Europa met schaduwreliëf Ultragevoelige GPS-ontvanger met HotFix® en GLONASS ondersteuning 4 GB intern geheugen. Uit te breiden met een microSD™ kaart (niet meegeleverd).

3-assig kompas en barometrische hoogtemeter Wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf De eTrex 30x is onze verbeterde versie van de populaire eTrex 30, met hogere schermresolutie en uitgebreid intern geheugen om meer kaarten te kunnen laden.

De vooraf geladen Garmin ActiveMap ondersteunt en stimuleert allerlei outdoor-activiteiten, zoals hiken, geocaching, fietsen, bergbeklimmen en vissen. De functionaliteit van de eTrex 30x is vergeleken met de eTrex 30 verbeterd, maar gebruiksgemak, betaalbaarheid en legendarische duurzaamheid zijn gehandhaafd.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X