Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Sigma ROX 12.0 Sport Fietsnavigatie Bundel wit/rood

Een awardwinning navigatiesysteem; is vernieuwend op het gebied van fietsnavigatie inclusief sensorenset

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Sigma ROX 12.0 Sport Fietsnavigatie Bundel wit/rood
rox 12 bundel wit/rood
geen voorraad
Van: €479,00Nu: €374,95
in winkelwagen

Sigma ROX 12.0 Sport Fietsnavigatie

De Sigma ROX 12.0 brengt navigatie en training op een nieuw niveau. De GPS fietscomputer overtuigt met nieuwe kaartfuncties, talrijke trainings-features en een krachtige hardware. Ontdek nieuwe wegen en mogelijkheden!

Deze Sigma Rox 12 fietsnavigatie is ideaal voor iedereen die zowel uitgebreide navigatiemogelijkheden als prestatieanalyse voorop stellen. Door de grote knoppen en symbolen op het touchscreen ga je makkelijk door het menu heen.

De menubesturing van de Sigma ROX 12.0 via het touchscreen werkt op soortgelijke manier als bij een smartphone. Er is meer gekozen voor grote knoppen en grafische elementen; de bediening is praktisch gericht en spreekt voor zichzelf. Via de grote Home knop kom je altijd weer terug in het hoofdmenu. Door de knoppen aan de zijkant en onderkant is bediening met handschoenen ook mogelijk. 

De navigatiemogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld tussenbestemmingen toevoegen aan de route die wordt weergegeven op zeer gedetailleerde kaarten.

Ongeacht of het nu gaat om het inladen van een track, een eenvoudige adresinvoer, routing naar een punt op de kaart, of een Point of Interest (POI) – deze navigatie kent geen grenzen.

Een unieke functie van dit model is de "draw my route" functie. Daarmee kun je een lijn trekken op de kaart in het gebied waarin je wilt fietsen en dan maakt de Sigma ROX 12.0 een route aan de hand van de getekende lijn. Je kunt deze route ook opslaan om deze later te fietsen of de route gelijk starten.

Er zijn standaard 20 landen geïnstalleerd op deze ROX 12.0. Als je nog andere kaarten wereldwijd nodig heeft zijn deze gratis te downloaden.

De trainingsweergaven van de Sigma ROX 12.0 bieden maximale flexibiliteit. Je kan net zoveel sportprofielen configureren als je wilt. Daarbij kunnen tot 6 trainingsdisplays met 30 verschillende templates individueel worden ingesteld, om de gewenste trainingsaccenten aan te brengen. Vóór de training kun je jouw workouts direct op het apparaat aanmaken.

Via de geïntegreerde WiFi-interface zijn jouw trainingsgegevens direct beschikbaar in de SIGMA CLOUD en kunnen met de SIGMA LINK app en het DATA CENTER worden gesynchroniseerd. Andersom kun je voor de training ook snel en eenvoudig een track overdragen op je ROX 12.0. Via WiFi is de directe koppeling met Strava, komoot, GPSies en TrainingPeaks mogelijk

De Sigma ROX 12.0 SPORT maakt dankzij ANT+ en Bleutooth verbinding met de bekende sensoren en biedt zodoende talloze functies en veel informatie. Compatibel met o.a. de Rotor 2INpower vermogensmeters (maar ook andere vermogensmeters).

 

In de verpakking:

  • Sigma ROX 12.0 Sport Fietsnavigatie
  • Sigma  R2 DUO COMBO speed&Cadanssensor
  • Sigma R1 DUO COMFORTEX+ hartslagsensor  
  • stuurhouder
  • GPS Butler out front
  • Micro-USB oplaadkabel
  • Snelstarthandleiding

 

kenmerken Sigma ROX 12.0 Sport fietsnavigatie

  • Strava live segmenten
  • Compatibel met Di2, eTap, EPS V3
  • Directe koppeling met Strava, Komoot, GPSies & TrainingPeaks
  • 8 GB intern geheugen, uitbreidbaar met 128 GB Micro SD kaart
  • verwisselbare covers/knoppensets in verschillende kleuren
  • Tot maximaal 16 uur accugebruikstijd
  • Afmetingen: 59 x 115 x 17 mm
  • weegt 125 g

 

KRACHTIGE HARDWARE

De voorpret op je training begint al met het voor de eerste keer inschakelen van de ROX 12.0. De kaartweergave is gedetailleerd, het apparaat reageert bovengemiddeld snel en ook de GPS-fix komt snel tot stand. De robuuste behuizing en het transflectieve 3" kleurendisplay zijn op het fietsen afgestemd. De bijzonderheid, hoe meer zonlicht er op het display schijnt, des te beter kan het worden afgelezen.

 

VERMOGENSMETER FUNCTIES

Behalve de algemene waarden van een vermogensmeter, worden ook de specifieke waarden zoals TTS, NP en IF getoond. Daarnaast biedt de ROX 12.0 je ook de waarden OCA en OCP van Rotor 2INpower aan. Naast de numerieke is er ook een grafische weergave beschikbaar.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X