Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Garmin Edge Explore 2 fietsnavigatie + Hidemybell regular 2

Met deze houder (met bel) kun je de Garmin Explore 2 voor het stuur uit laten komen. Dit zorgt voor een beter zicht

 • Geen verzendkosten
Garmin Edge Explore 2 fietsnavigatie
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€286,00
in winkelwagen

Garmin Edge Explore 2 fietsnavigatie

De opvolger van de populaire Garmin Edge Explore

Garmin Edge Explore 2 fietsnavigatie

Zoek je een betrouwbare, gebruiksvriendelijke fietsnavigatie toestel? De Edge Explore 2 is er voor je wanneer je hem het meest nodig hebt. Dus ga op pad en ontdek nieuwe routes: de Edge heeft alles wat je nodig hebt

Concentreer je op de rit: de Edge brengt je altijd weer thuis met fietsspecifieke navigatie.

Geen lege batterij meer doordat je een kaartenapp gebruikt. De Edge heeft een batterijduur van wel 16 uur bij intensief gebruik en maximaal 24 uur in de batterijspaarstand.

Stippel koersen uit met de Garmin Connect™ app, Strava, Komoot, Wikiloc en meer, en synchroniseer in een handomdraai met je Edge.

Fiets je met een compatibele e-bike? Je kunt vertrouwen op de Edge. Gebruik routebepaling voor de e-bike op basis van de batterijstatus, het ondersteuningsniveau en het bereik.

Blijf op de hoogte en in contact dankzij ongevallendetectie1 plus compatibiliteit met de Varia™ fietsradar.

 

ACTIVITEITENPROFIELEN
Met vooraf geladen offroad en indoor activiteitenprofielen is Edge Explore 2 eenvoudig te installeren en direct klaar voor gebruik.

 

SPECIFIEKE KAARTEN VOOR DIVERSE RITTYPEN
Fiets als een local, wat voor fiets je ook hebt, met verbeterde kaarten waarop populaire wegen en routes staan aangegeven, evenals drukke wegen die je beter kunt vermijden en doorzoekbare nuttige punten.

 

AFSLAG-VOOR-AFSLAG AANWIJZINGEN
Vind je weg met afslag-voor-afslag aanwijzingen en waarschuwingen voor komende afslagen.

 

OFF-COURSE HERBEREKENING
Je kunt de routebegeleiding en koersfoutmeldingen onderbreken wanneer je van de koers afwijkt om het gebied te verkennen. Wanneer je weer verder wilt met je rit, wijst de Garmin Edge Explore 2 je de weg.

 

CLIMBPRO
Zie automatisch de resterende stijging en helling tijdens het klimmen wanneer je een route of koers volgt. Zo kun je jouw gauge meten en zien hoe lang het duurt voordat je de top bereikt. Je kunt zelfs je klimtochten opslaan om die na de rit te bekijken op je toestel of in de Garmin Connect app.

 

COMPATIBILITEIT MET E-BIKE
Als je een e-bike hebt die compatibel is met Shimano Steps of ANT+® technologie, zie je een speciaal statusscherm voor de e-bike met gegevensvelden, waaronder de levensduur van de batterij en meer. Je ontvangt zelfs slimme route- en bereikwaarschuwingen op basis van de batterijstatus, het ondersteuningsniveau en de geplande koers.

 

ONGEVALDETECTIE
Dit Edge toestel verzendt automatisch een bericht met je locatie naar vooraf ingestelde contactpersonen voor noodgevallen als er een ongeval1 wordt gedetecteerd.

 

FIETSALARM
Het met een pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt je op je gekoppelde smartphone als je fiets wordt verplaatst wanneer je wat bent gaan drinken of een pitstop maakt.

 

COMPATIBILITEIT MET SMART TRAINERS
Koppel de Edge® Explore 2 met je Tacx® indoortrainer zodat je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt.

 

AUTOMATISCHE CONFIGURATIE
Je kunt in een handomdraai gaan rijden, in plaats van tijd te verspillen aan het configureren van instellingen. Ontvang vooraf ingevulde, aangepaste ritprofielen op basis van het rittype en de door jouw gekozen sensoren. Je kunt jouw ritprofielen direct vanaf je toestel of gekoppelde smartphone beheren.

 

GROUPTRACK FUNCTIE
Nadat je de smartphone hebt gekoppeld, kun je jouw reisgenoten in de gaten houden, zelfs als je ze uit het zicht verliest, en zij kunnen jou ook in de gaten houden. GroupTrack is beschikbaar voor fietsers die compatibele Garmin toestellen gebruiken en kan maximaal 50 van je vrienden tegelijk in de gaten houden. Kijk op je scherm om updates te zien.

 

GROEPSBERICHTEN
Koppel je smartphone en blijf in contact met je fietsmaten als je van het peloton gescheiden raakt. Groepsberichten zijn beschikbaar voor fietsers die compatibele Garmin toestellen gebruiken. Alleen fietsers met die toestellen kunnen berichten ontvangen.

 

specificatie Garmin Edge Explore 2 fietsnavigatie:

 • Afmetingen apparaat: 106.1 x 55.7 x 20.6 mm
 • Afmetingen scherm: 76mm diagonaal (3 inch)
 • Gewicht toestel: 104 gram
 • Touchscreen: ja
 • Resolutie scherm: 240x400 pixels
 • Intern geheugen: 16GB (200 uur activiteit)
 • Te koppelen aan Garmin Varia radars
 • GPS: ja
 • Navigatiefunctie: ja
 • Kaarten: ja popularity routing
 • Verrassingsroute functie: ja
 • Kan route herberekenen: ja
 • Maximale accuduur: 16 uur
 • Te koppelen met hartslagmeter (ANT+ en Bluetooth): ja (niet meegeleverd)
 • Te koppelen met cadanssensor (ANT+ en Bluetooth): ja (niet meegeleverd)
 • Te koppelen met vermogensmeter (ANT+ en Bluetooth): ja (niet meegeleverd)
 • WiFi: nee
 • Rit uploaden naar STRAVA mogelijk: ja
 • STRAVA Live-segmenten: nee
 • Hoogtemeter: ja
 • Stijgingspercentage: ja
 • Temperatuur: ja

 

Met de Garmin Edge Explore 2 wordt meegeleverd:

 • Standaard stuurmount
 • USB oplaadkabel
 • snelstart gids

CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart

De unieke HideMyBell is een zeer lichtgewichte stuurhouder en fietsbel in een.

CloseTheGap HideMyBell regular 2
 

De beste fietsbeloplossing voor de sportieve fietser? 

De stuurhouder met discreet geintergreerde fietsbel van CloseTheGap voegt twee onmisbare onderdelen toe aan je stuur: een computer houder mooi aerodynamisch voor je stuurpen gecombineerd met een discreet geplaatste fietsbel.

De nieuwste telg van het Nederlandsse bedrijf in de succesvolle HideMyBell serie is de regular2. Met dit model dicht het bedrijf letterlijk het gat in overall productervaring en onwerp.

De HideMyBell regular2 laat zich in een handomdraai monteren. Het innovatieve inhaakprincipe van de stuurklem is overgenomen van de raceday sl serie (waar Team Jumbo-Visma mee rijdt) zodat je simpel de klem monteert rondom je stuur.

De computerhouder biedt plaats voor de meest voorkomende GPS-systemen met dank aan de meegeleverde adapters. Met de vernieuwde robuuste belklepel van staal is er een comfortabele en veilige belbediening vanaf het stuur.

Met de hoge veerkracht van de klepel is het ook met winterhandschoenen geen issue om de bel te activeren en ook is er een erg duidelijk belgeluid. Onder de arm van de innovatieve houder is net zoals alle HideMyBell producten ruimte om een optionele lamp of een camera adapter te plaatsen.

Met de 3-in-1 functie is de houder met recht de meest functionele computerhouder op de markt.

 • Gewicht: 47 gram
 • Stuurdiameter: 31,8 mm Compatibiliteit: Garmin / Wahoo / Bryton / Polar / Lezyne / Mio (120 mm max formaat behuizing)

 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X