Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Sigma Buster 700 Fietslamp

beschikt over een lichtopbrengst 700 Lumen en hiermee heb je tot wel 100 meter zicht

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 29%
Sigma Buster 700 Fietslamp
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €69,95Nu: €49,95
in winkelwagen

Sigma Buster 700 Fietslamp

De Sigma Buster 700 beschikt over een lichtopbrengst 700 Lumen en hiermee heb je tot wel 100 meter zicht. Met behulp van de slider kun je de Buster 700 gemakkelijk van de houder losmaken en snel weer terug plaatsen. De stuurhouder bevestigt de Buster 700 stevig op het stuur en kan 360 graden worden versteld.

Naast een standaard stuurhouder, wordt er ook een helmhouder meegeleverd. Ideaal als helmlamp voor ritten in het bos. Je kunt met slechts één klik schakelen tussen verschillende verlichtingsstanden. De Buster 700 heeft 3 continue verlichtingsstanden (Power-, standard-, Eco) en 1 flash modus. De brandtijd hangt af van de gekozen modus en is variabel van 2 tot 18 uur

De bedieningsknop van de Buster 700 dient als laadindicator en geeft de batterijstatus aan. Wanneer de batterijcapaciteit minder is dan 71%, licht de LED in de knop groen op. Wanneer de de knop rood oplicht is de accucapaciteit minder dan 30%. De geïntegreerde lithium-ion batterij heeft een capaciteit van 3300 mAh. Je kunt de meegeleverde USB-kabel gebruiken om de lamp op elk moment op te laden. Na 4,5 uur laden is de Buster 700 weer klaar voor gebruik. De grote aan/uit knop kan ook met handschoenen worden bediend. Dubbelklik om de koplamp in te schakelen en houd deze vervolgens opnieuw ingedrukt voor het uitschakelen.

  • Sigma Koplamp Buster 700 koplamp
  • Stuurhouder
  • Helmhouder
  • Adapter voor actiecamera houder
  • Oplader + MICRO-USB-oplaadkabel


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X