Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Sigma Buster 600 koplamp met schroefhouder

De Sigma BUSTER 600 onderscheidt zich door een krachtige 600 lumen en een grote lichtafstand

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 32%
Sigma Buster 600 koplamp met schroefhouder
geen voorraad
Van: €99,95Nu: €67,50
in winkelwagen

Sigma Buster 600

De Sigma BUSTER 600 onderscheidt zich door een krachtige 600 lumen en een grote lichtafstand.

De powerlamp zorgt voor perfect zicht bij nachtelijke fietstochten. Hij is niet alleen ideaal voor nachtritten, maar ook voor alle andere nachtelijke buitenactiviteiten

USB-oplaadmogelijkheid met geïntegreerde Li-ionaccu

Lamp en accu zijn in één behuizing gefabriceerd: de compacte lithium-ionaccu is direct met de lamp verbonden. De accu wordt met een USB-kabel op de computer of met een geschikte oplader rechtstreeks vanaf het stopcontact opgeladen.

De USB-poort is aan de onderzijde van de lamp geplaatst en wordt beschermd door een flexibele, dikke siliconensluiting.

Dankzij de lithium-iontechnologie is er geen geheugeneffect en weinig capaciteitsverlies bij opslag en buiten gebruik. Praktisch is ook dat het lastige batterij vervangen overbodig is.

Compact ontwerp

De Sigma BUSTER 600 verenigt lichtkracht en accuprestaties in één compact, slank ontwerp. Het perfecte samenspel van functionaliteit en vorm geeft als resultaat een praktische en tegelijkertijd veelzijdig inzetbare en krachtige lamp. Tegelijkertijd is de lamp dankzij het hoogwaardige materiaal extreem robuust.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X