Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne Lite Drive 1200+ / Lezyne KTV Drive Pro+ verlichtingsset zwart

Ideaal als je altijd voorbereid op pad wil gaan met de fiets

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 21%
Lezyne Lite Drive 1200+ / Lezyne KTV Drive Pro+ verlichtingsset zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €109,95Nu: €86,95
in winkelwagen

Lezyne Lite Drive 1200+ voorlamp/ Lezyne KTV Drive Pro+ achterlamp verlichtingsset zwart

De Lite Drive 1200+ / KTV Drive+ Verlichtingsset van Lezyne is ideaal als je altijd voorbereid op pad wil gaan met de fiets. De verlichting is oplaadbaar via USB, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het vervangen van de batterij van je verlichting. De lichten zijn door de elastische siliconen band gemakkelijk op verschillende plekken op de fiets te bevestigen.

Beide lichten in deze set zijn volledig waterdicht, dus je gewoon doorfietsen wanneer je een flinke regenbui over je heen krijgt. Met deze set zorg je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers, zowel overdag als 's nachts.

 

Lezyne Lite Drive 1200+ voorlamp
Zoals de naam eigenlijk al zegt heeft het Lezyne Lite Drive 1200+ voorlicht een lichtsterkte van maximaal 1200 lumen. Dat betekent dat het licht dezelfde aantal lumen heeft als de koplampen van een gemiddelde auto. Zelfs op de donkerste plekken heb jij meer dan voldoende zicht om lekker hard te gaan. Het Lite Drive 1200+ voorlicht is gemaakt met een lichtgewicht aluminium behuizing. Het voorlicht heeft 7 verschillende standen met 2 knipperstanden. Op de Over Drive stand biedt het licht een lichtsterkte van 1200 lumen en gaat het tot 2 uur mee op een volledig opgeladen accu. Afhankelijk van de gekozen stand kan je 60 uur fietsen.

 

Lezyne KTV Drive Pro+ achterlamp
Het achterlicht heeft 6 verschillende standen, waaronder ook 3 knipperstanden. Het licht biedt een lichtsterkte van maximaal 150 lumen op de Day Flash stand en gaat maximaal 20 uur mee op een volledig opgeladen accu.

 

Kenmerken Lezyne Lite Drive 1200+ voorlamp/ Lezyne KTV Drive Pro+ achterlamp verlichtingsset:

  • Energiebron:Accu intern
  • USB Oplaadbaar
  • Bevestiging verlichting: Strap / elastiek
  • Lumen: 1200 / 150


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X