Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne KTV Drive Pair 200F/10R Lumen zwart

Deze set bestaat uit KTV Front Drive lamp met 200LM en de KTV Drive Rear met 10LM

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 18%
Lezyne KTV Drive Pair 200F/10R Lumen zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €44,95Nu: €36,95
in winkelwagen

De Lezyne verlichtingsset bestaat uit:

 

Lezyne KTV Drive 200 LM voorlamp

Lezyne heeft de KTV Drives volledig vernieuwd. De Lezyne KTV Drive is een compact veiligheidslicht dat een zeer hoge zichtbaarheid garandeert. De voorlamp is uitgerust met twee ultra heldere LED's en heeft een duurzame, waterdichte constructie.

De Lezyne KTV Drive biedt tot 200 lumen en heeft vijf standen.

De Lezyne KTV LED lampen zijn voorzien van Side Visibility, dit geeft extra zichtbaarheid en veiligheid. Met het veelzijdige 2-in-1 Clip-On systeem bevestig je de KTV Drive gemakkelijk aan bars of frames.

Deze LED lamp is voorzien van een geïntegreerde USB-stick zodat je de lamp gemakkelijk kunt opladen, zelfs zonder kabel.

 

Lezyne KTV Drive Rear achterlamp

Lezyne heeft de KTV Drives volledig vernieuwd. De Lezyne KTV Drive is een compact veiligheidslicht dat een zeer hoge zichtbaarheid garandeert.

De Lezyne achterlamp is uitgerust met twee ultra heldere LED's en heeft een duurzame, waterdichte constructie.

De Lezyne KTV Drive Rear biedt tot 10 lumen en heeft vijf standen. De Lezyne lampen zijn voorzien van Side Visibility, dit geeft extra zichtbaarheid en veiligheid. Met het veelzijdige 2-in-1 Clip-On systeem bevestig je de KTV Drive gemakkelijk aan bars of frames.

Deze LED lamp is voorzien van een geïntegreerde USB-stick zodat je de lamp gemakkelijk kunt opladen, zelfs zonder kabel.

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X