Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne KTV Pro+ Drive achterlamp 150 LM

Een compacte achterfietslamp met een Daytime Flash-modus en de nieuwste Alert technologie.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 10%
Lezyne KTV Pro+ Drive achterlamp 150 LM
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €29,95Nu: €26,95
in winkelwagen

Lezyne KTV Pro + 150 lumen

De Lezyne KTV Drive Pro+ Rear is een compact achterlicht die zorgt voor optimale en veilige rit. De output van dit achterlicht is 150 lumen en een accuduur van 20 uur in de Femto-modus. Verder beschikt dit achterlicht over zes verschillende output-modi, waardoor u voor elk moment van de dag goed zichtbaar bent. Dankzij de speciaal ontworpen houder op de achterkant is het mogelijk om op zowel ronde als aerodynamische zadelpennen. Verder maakt de lens gebruik van de Wide-Angle Optics ontwerp om een zicht van 270º. Ook zit er een ingebouwde USB Stick om zo de lamp op te kunnen laden zonder kabel. Deze lamp is volgens de IPX7-standaarden getest, zodat dit achterlicht bestand is tegen zware weersomstandigheden.

In het onderstaande schema staat aangegeven hoeveel lumen de lamp biedt in een bepaalde stand en hoe lang de led dit kan volhouden. Een lumen staat gelijk aan het licht van een kaars.

Kenmerken van Lezyne KTV Pro + 150 lumen

  • Lumen: 150
  • Max. accuduur: 20 uur
  • Gewicht: 50 gram
  • Afmetingen: 6,0 x 4,1 x 6,4 cm


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X