Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Bryton Radar Gardia R300 achterlamp zwart

Deze gecombineerde achteruitkijkradar en achterlicht biedt dubbele bescherming tijdens uw rit

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 10%
Bryton Radar Gardia R300 achterlamp zwart
per direct leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €129,95Nu: €116,95
in winkelwagen

Bryton Radar Gardia R300 achterlamp

Fietsradar met achterlicht

Met een betrouwbare achteruitkijkradar kunt u vooruit blijven kijken terwijl u gemakkelijk vanaf uw rug in de gaten houdt wat er gebeurt. Bryton Gardia R300 geeft waarschuwingen wanneer er voertuigen van achteren naderen tot op 150 meter afstand.

Deze gecombineerde achteruitkijkradar en achterlicht biedt dubbele bescherming tijdens uw rit. Als er voertuigen van achter naderen, zal de Bryton GARDIA R300, naast meldingen op compatibele fietscomputers en de GARDIA-ap, automatisch van lichtmodus veranderen om achteropkomend verkeer te waarschuwen.

Bovendien zal het achterlicht van de Bryron radar feller worden en automatisch gaan knipperen om de naderende achterop kommende verkeer te waarschuwen!

Deze achteruitkijkradar met achterlicht koppelt met uw fietscomputer of compatibele smartphone om u te waarschuwen voor voertuigen die van achteren naderen.

Bovendien zal het achterlicht van de radar feller worden en automatisch knipperen om de naderende chauffeurs te waarschuwen!

Bryton Gardia R300-dagrijverlichting is krachtig en heeft een onderbroken flitspatroon dat overdag zichtbaar is tot op 1,6 km afstand

De montage van het achterlicht is heel eenvoudig en het ontworpen montagesysteem past op vrijwel iedere fiets.

Dit montagesysteem past op 27,2 mm, 30,9 mm, 31,6 mm zadelpennen.

Profiteer van 16 uur gebruiksduur met de hele dag flitsmodus en voel je veilig in de wetenschap dat er 1 uur extra batterijduur is ingebouwd voor wanneer u de energiebesparende modus bereikt.

 

Kenmerken Bryton Radar Gardia R300 achterlamp

 • Breedte: 40.0 mm
 • Hoogte: 97.0 mm
 • Diepte: 20.9 mm
 • Gewicht: 66 g
 • Waterdicht IPX7
 • Kijkhoek 220°
 • LED Indicator ANT+ & Bluetooth Link / Power
 • Hoge Intensiteit (20 Lumen) 8 Uren
 • Low Intensiteit (5 Lumen) 12 Uren 
 • Dagflits (73 Lumen) 17 Uren 
 • Nachtflits (12 Lumen) 17 Uren 
 • Groepsrit (12 Lumen) 11 Uren 
 • let op: Remlicht en waarschuwingslicht verbruiken ook batterij
   

In de doos:

 • Bryton Radar Gardia R300
 • USB-C-kabel
 • Alles-in-één montagesysteem
 • Snelstartgidsen

 

Remdetectie
Met behulp van een ingebouwde G-Sensor kan het Bryton GARDIA radarachterlicht detecteren wanneer u remt en voertuigen achter u waarschuwen met een remlicht, waardoor de kans op aanrijdingen bij het vertragen of bij een noodstop wordt verkleind.

 

LED-batterij / BLE-indicator
De LED-indicator geeft je snel inzicht in het batterijniveau. Het laat ook zien of de BLE is aangesloten.

 

Ant+ & Bluetooth

Door de ANT+ en bluetooth is de Gardia R300 te koppelen aan elke fietscomputer.

Dankzij de ingebouwde ANT+ integratie kan de Bryton Radar Gardia R300 achteruitkijkradar en achterlicht verbinding maken met compatibele koplampen en fietscomputers om een netwerk te vormen, waardoor zowel koplampen als achterlichten rechtstreeks vanaf fietscomputers kunnen worden bediend - inclusief in-/uitschakelen en het aanpassen van lichtmodusfuncties.

 

Vergroot uw zichtbaarheid
De Bryton GARDIA R300 achteruitrijradar en achterlicht is ontworpen om de aandacht te vestigen op fietsers zodat ze niet opgaan in de achtergrond voor achteropkomend verkeer. Overdag heeft het licht een onderbrekend flitspatroon, waardoor de zichtbaarheid bij daglicht tot 1,6 km toeneemt.

Daarnaast werkt dit device ook samen met elke smartphone via de Bryton Gardia App.

 

Diverse licht modussen
De Bryton GARDIA R300 is uitgerust met meerdere lichtmodussen om je altijd te ondersteunen tijdens het rijden zodat je altijd zichtbaar bent in alle rijomstandigheden. Waaronder hoge, middelhoge en lage intensiteit, dag- en nachtflits, zonder licht en in groepsritmodus. Bovendien kun je met een compatibele fietscomputer de lichtmodussen rechtstreeks op je scherm aanpassen.

 

Resterende tijd op batterij
Ben je het zat om te berekenen hoeveel uur je kan rijden op basis van het batterijpercentage? Op de compatibele Bryton-fietscomputer of de GARDIA-app wordt de resterende batterijtijd duidelijk direct op je scherm weergegeven na het koppelen met de Bryton Radar GARDIA R300. Het weergeven van de exacte resterende accu-uren van de GARDIA R300 maakt het makkelijker om je reis en instellingen te beheren voordat je aan een rit begint.

 

De Bryton GARDIA App
Download de Bryton GARDIA app om alle mogelijkheden van uw GARDIA R300 achteruitkijkradar en achterlicht te gebruiken. Met deze officiële app kunt u niet alleen de status van het naderend verkeer bekijken, maar krijgt u ook audiomeldingen en trilsignalen wanneer er voertuigen aankomen. Je kunt het achterlicht van de GARDIA R300 ook rechtstreeks vanuit de app bedienen om gemakkelijk je voorkeuren te configureren en de nieuwste firmware-updates te ontvangen.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X